Νέες ισορροπίες στον ορίζοντα…

Η κινητικότητα σε ανώτατο στα ΜΜΕ έχει ξεκινήσει για μια σειρά από λόγους.


**Τα έσοδα δεν φτάνουν για όλους στην τηλεόραση, παρά τα... “ειδικά μέτρα” της κυβέρνησης, δεν έχουν πια όλοι οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών την ίδια καλή σχέση με την κυβέρνηση και στο ποδόσφαιρο είναι σε εξέλιξη νέες ισορροπίες

**Τη Φλωρεντία πολλοί εμίσησαν …δημοσίως, στην πράξη θα τη δούμε γρήγορα να εφαρμόζεται εκτός και αν η κυβέρνηση αποφασίσει να σώσει κανάλι που κινδυνεύει.

**Τότε, όμως, οι υπόλοιποι τι θα πράξουν. Θα σταθούν …αλληλέγγυοι  ή θα βρεθούν απέναντι.

**Σημειώνουμε πως τα λάθη στην καμπάνια για την πανδημία του Απριλίου, κατά την οποία  χρηματοδοτήθηκαν τα site των υπάλληλων των τηλεοπτικών σταθμών, προκάλεσε ενόχληση στους ιδιοκτήτες και τώρα η κυβέρνηση παλεύει για να τους εξευμενίσει, με ένα ολόκληρο νομοσχέδιο.

**Σε ραδιοφωνικό σταθμό κόπηκαν εκπομπές έμπειρων παραγωγών για να μετακινήθει πρόσωπο από ανταγωνιστικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα, η οποία ήταν προς απομάκρυνση, και να βγει στο μικρόφωνο δημοσιογράφος που θα εκτελεί και χρέη γραμματέα στη διεύθυνση.

**Δεν γνωρίζουμε φυσικά, αν όλα αυτά είναι σε γνώση της διοίκησης του ομίλου, πάντως δεν πρόκειται για χειρισμούς άριστων, αλλά…

**Μια μικρή ανησυχία στην ΕΡΤ για το πρόγραμμα υπάρχει. Μαζί με την αισιοδοξία φυσικά, καθώς οι σειρές βγάζουν γέλιο και θυμίζουν κάτι από το καλό Mega.

**Το ΕΣΡ ξεθάβει υποθέσεις από το παρελθόν επιβεβαιώνοντας την αδυναμία του να παρέμβει στις υποθέσεις του σήμερα, ενώ όταν καταφέρνει σε σπάνιες περιπτώσεις να το κάνει ρίχνει πρόστιμα για την ειρωνία

**Αυτό που έγινε με το “GNTM” συνιστά πράξη λογοκρίσιας, καθώς δεν υπάρχει πουθενά στη νομοθεσία αναφορά πως η ειρωνία συνιστά “υποβάθμιση προγράμματος”.

**Αν ίσχυε κάτι τέτοιο πως θα έκανε καριέρα και ο τηλεπωλητής βουλευτής υπουργός

**Μήπως ήρθε η ώρα για τα κόμματα και τη Βουλή να δούνε τι συμβαίνει με το ΕΣΡ;

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)