ΖΩΔΙΑ Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή:

Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικά επαγγελματικά ανοίγματα είτε με κάτι νέο που θα εμφανιστεί στον ορίζοντα ή με κάτι που επιστρέφει από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε να αποδείξετε τη δυναμική και την αξία σας. Ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της διατροφής και της ευεξίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηαισθηματική σας ζωή θα γίνει πηγή χαράς για εσάς καθώς μέσα από μικρές εκπλήξεις αλλά και όμορφα γεγονότα θα έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και ερωτικά με το ταίρι της καρδιάς σας. Ορισμένοι θα απογειωθείτε μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις, φλερτ και κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι κυρίως γιατί θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές που σας είχαν γίνει βραχνάς αλλά και γιατί θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει έντονα το ενδεχόμενο μιας επιστροφής προσώπου από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταξίδια ή γενικά κάποιες μετακινήσεις θα σας ανανεώσουν με ευχάριστο τρόπο ενώ θα υπάρξουν και κάποιες συναντήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γενικά με αγαπημένα σας άτομα. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών καταστάσεων στη ζωή σας. Εύνοια έχετε σε οικονομικά ζητήματα αλλά και η ερωτική σας ζωή δεν πάει πίσω καθώς θα βιώσετε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με ένα γραφειοκρατικό, είτε με κάποιο νομικό ζήτημα που υπάρχει σε εξέλιξη. Επαγγελματικά, μια αναπάντεχη πρόταση θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας ωθήσει να κάνετε πράγματα που θα εξελίξουν, τόσο την καριέρα σας, όσο και γενικά εσάς τους ίδιους.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα φύγετε από τη “δόνηση του φόβου” που σας είχαν προκαλέσει γεγονότα σχετικά, είτε με την υγεία σας, είτε με οικονομικές, εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και συναισθηματικά και θα αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δημιουργούσε ανασφάλεια και φοβίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικές, είτε με κάποια επαγγελματικό, είτε με κάποιο προσωπικό σας θέμα. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε νέες και συναρπαστικές για την προσωπική σας εξέλιξη γνωριμίες. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ομάδες, συλλόγους ή ακόμα και την πολιτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα βελτιωθούν ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα βιώσετε απρόσμενες αλλαγές ακόμα και στον τόπο κατοικίας ή εργασίας. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να αναμένετε ξαφνικές επιτυχίες που θα βελτιώσουν και την ποιότητα ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αισιοδοξία σας και, ως εκ τούτου, να εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής κάνοντας πράγματα που θα ευχαριστούν κυρίως εσάς. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις. Ορισμένοι θα βιώσετε έναν ξαφνικό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομική εύνοια, και μάλιστα απρόσμενη, σας υπόσχεται η όψη αυτή ενώ επίσης εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες, ακόμα και ακινήτων, ή τακτοποιήσεις οικονομικών οφειλών. Αισθηματικά, θα ζήσετε καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή με το άτομο που λαχταρά η καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα έχετε ξαφνικές δυνατότητες βελτίωσης της καριέρας σας ή, μέσα από μια συνεργασία, την αναβάθμιση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Πηγή: Myastro.gr