ΖΩΔΙΑ Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία...

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή:

Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές, που θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες θα λειτουργήσουν άκρως θετικά αναφορικά με την καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν ενώ θα σας απασχολήσουν η υγεία και η ευεξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφεθείτε, έστω και για λίγο, σε μια γλυκιά απραξία γεμάτη χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και απολαύσεις γιατί πραγματικά το δικαιούστε. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Είτε θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας, όσοι έχετε, είτε θα βγείτε κερδισμένοι στο παιχνίδι του φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρελθοντικά ζητήματα σχετικά, είτε με θέματα κατοικίας και οικογένειας, είτε με θέματα τακτοποιήσεων οφειλών που σας είχαν αγχώσει και ψυχικά ταλαιπωρήσει, βρίσκουν τη λύση τους, ίσως ακόμα και χάριν βοήθειας φιλικού σας προσώπου. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που προσπαθείτε να ανανεώσετε τις προθέσεις, τους στόχους και τις παρέες σας. Θα έχετε ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά επαφές με αδέρφια και συγγενείς, μετακινήσεις και σπουδές.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν τα βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και, φυσικά, το βιοτικό σας επίπεδο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε χρέη, αν έχετε, ενώ θα υπάρξει και το ενδεχόμενο μιας πολλά υποσχόμενης νέας συνεργασίας. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί και θα σας χαρίσει έντονες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία καθώς θα νιώσετε ότι ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης και γενικά η καλή σας ενέργεια, θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες εξίσου θετικών πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε πίσω σας μια και καλή άγχη, φοβίες, ανασφάλειες και λοιπά συναισθήματα που σας είχαν ξυπνήσει κάποια δυσάρεστα γεγονότα και έρθετε σε επαφή με την αλεγρία και την αισιοδοξία. Αισθηματικά, αρκετοί από εσάς θα βιώσετε μια ερωτική επιστροφή ενώ άλλοι κάποιο παρασκηνιακό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, αρκετοί από εσάς θα κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα είναι, εκτός από ενδιαφέρουσες, και βοηθητικές αναφορικά με κάποιες επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Μπροστά σας ανοίγονται δρόμοι και μπορείτε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να έχετε “τα μάτια σας ανοιχτά” προκειμένου να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν οι οποίες θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Θα έχετε την εύνοια ανθρώπων ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βγείτε και θα διασκεδάσετε μαζί με αγαπημένα σας άτομα ενώ η γενικότερη αίσθηση αισιοδοξίας που θα έχετε θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων στη ζωή σας. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι ευνοϊκές για τα μελλοντικά σχέδιά σας ενώ ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, αγοραπωλησίες ακινήτων, ασφάλειες, διατροφές ή περιουσιακές και γενικά οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ή να τις βάλετε σε μια σειρά. Μια ερωτική επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τη συντροφική σας ζωή και, αν είστε δεσμευμένοι, θα βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης και της ερωτικής σας ζωής ή θα αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Πηγή: Myastro.gr