Φήμες ότι η Μπαρτσελόνα θα ενσωματωθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα για να ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλωνία

Mια "τρελή" ιστορία δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του ισπανικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού "Interviú", στην οποία γίνεται λόγος πως η Μπαρτσελόνα ίσως αποχωρήσει από τη La Liga κάποια ημέρα για να μετακομίσει στη Ligue 1.
 
"H Μπάρσα είναι το κλειδί για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλωνίας", είναι ο τίτλος στο σχετικό κείμενο, το οποίο υπογραμμίζει πως σύμφωνα με διαρροή που προέρχεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, η Μπαρτσελόνα θα γίνει μέλος της Ligue 1 εάν η Καταλωνία γίνει ανεξάρτητη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Το κείμενο αναφέρει πως η ίδια η Μπαρτσελόνα είναι από μόνη της ένα ισχυρό "εργαλείο" στην προσπάθεια των Καταλανών να αποσχιστούν από την υπόλοιπη Ισπανία ενώ αποκαλύπτει και που θα αγωνίζονται οι "μπλαουγκράνα" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε σε μία νέα λίγκα στην Καταλωνία αλλά κάπου πιο μακριά: στη Ligue 1, με τους Γάλλους να είναι έτοιμοι να απορροφήσουν στο πρωτάθλημά τους τη Μπαρτσελόνα όπως έχει γίνει και στην περίπτωση της Μονακό που έχει έδρα το  Πριγκηπάτο.
Η αποκάλυψη για τη Μπάρτσελόνα από το κουτσομπολίστικο "Interviú"
Bέβαια πρέπει να πούμε ότι όταν τους συμφέρει οι Καταλανοί πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες της ισπανικής εθνικής ομάδας, ενώ κατά βάση φυλετικά δεν διαφέρουν από τους Καστιγιάνους (Ισπανοί της Μαδρίτης) και Ανδαλουσιάνους. Όλοι τους έιναι απόγονοι των Βησιγότθων, και των Κελτών, ενώ έχουν υποστεί επιμειξία με Άραβες. Οι μόνοι που φυλετικά δεν έχουν καμμια σχέση με τους υπόλοιπους είναι οι Βάσκοι.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr