Αποκάλυψη! Θα νομιμοποιήσουν το Mall με νέο Προεδρικό Διάταγμα;

Θα τολμήσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, εγκρίθηκε η έναρξη της διαδικασίας για τη σύνταξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Mall στο Μαρούσι, συμφερόντων Λάτση.


Θυμίζουμε ότι οι σύμβουλοι Επικρατείας έχουν κρίνει ότι ο Ν. 3207/2003 που επέτρεψε την κατασκευή του εμπορικού κέντρου της Lamda Development δεν είναι νόμιμος, καθώς δεν προηγήθηκε -όπως απαιτεί το Σύνταγμα- η έγκριση περιβαλλοντικής μελέτης.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο εν λόγω νόμος έχει υπογραφεί από τον συνταγματολόγο, τότε Υπουργό Πολιτισμού και νυν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, που χορήγησε την ειδική οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Mall, μαζί με κτήριο γραφείων 17.000 τετραγωνικών, εντάσσοντάς τα στο πλαίσιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων!

Πλέον, η νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα πρέπει να εγκριθεί και από νέο Προεδρικό Διάταγμα.http://olympia.gr/2014/06/02/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-mall-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD/#more-392595

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων