Υλικά
- 500 γρ. κοτόπουλο, βρασμένο και θρυμματισμένο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 200 γρ. φέτα τριμμένη
- αυγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- Αλάτι και πιπέρι
- Για τη ζύμη: 500 γρ. φύλλο κρούστας, 1 φλ. τσαγιού λάδι, 1 φλ. τσαγιού νερό, 1/2 φλ. τσαγιού ξύδι, αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1Ανακατέψτε τα υλικά για το φύλλο σε ένα μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.Βήμα 2Αφήστε το φύλλο να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά.Βήμα 3Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το πράσο, την πιπεριά, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι.Βήμα 4Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε το γάλα.Βήμα 5Προσθέστε τα αυγά στο μείγμα κοτόπουλου και ανακατέψτε καλά.Βήμα 6Ανοίξτε το φύλλο και τοποθετήστε μια στρώση σε ένα ταψί.Βήμα 7Ρίξτε μια ποσότητα από το μείγμα κοτόπουλου.Βήμα 8Συνεχίστε να τοποθετείτε φύλλο και μείγμα μέχρι να τελειώσετε.Βήμα 9Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρυσαφί χρώμα.