Από τους 12 νεκρούς του Charlie Hebdo στη «ματωμένη Παρασκευή» της Γαλλίας την Νοεμβρίου 14, 2015 ΚΟΣΜΟΣ +
Δημοσκόπηση-κόλαφος: Δυσαρεστημένο με τις επιδόσεις της κυβέρνησης το 86% των Ελλήνων την Νοεμβρίου 14, 2015 ΕΛΛΑΔΑ +
Καψόνια "εκτός ορίων" στην ΣΤΥΑ προκαλούν ΕΔΕ και οργή στην ηγεσία της ΠΑ την Νοεμβρίου 13, 2015 ΕΛΛΑΔΑ +
Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος: Γνωρίστε τα συμπτώματα την Νοεμβρίου 13, 2015 ΥΓΕΙΑ +
Πρόταση - σοκ των δανειστών για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας την Νοεμβρίου 13, 2015 ΕΛΛΑΔΑ +
Ο Καμμένος αντικατέστησε τον Νικολόπουλο από επιτροπή που θα καταθέσει ο Πανούσης-Οργισμένη αντίδραση Νικολόπουλου την Νοεμβρίου 11, 2015 ΠΟΛΙΤΙΚΗ +
Πέρκα λεμονάτη στο φούρνο Υλικά για 4-6 άτομα 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά σούπας κάρυ 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό ελαιόλαδο
Κριτσίνια με κανέλα, το ιδανικό σνακ για το γραφείο Υλικά(για 40 κομμάτια) Για τη ζύμη 250γρ ολικής 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κοζανίτικα γιαπράκια. Τα γιαπράκια ή αλλιώς λαχανοντολμάδες είναι το απόλυτο φετίχ της κοζανίτικης κουζίνας! Υλικά: Γέμιση : 0,5 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 0,5 κιλό χοιρινός κιμάς 1 φλιτζάνι ρύζι 2 κρεμμύδια λευκά τριμμένα στον τρίφτη 1 κ.γ πάπρικα 1 κ.γ μπούκοβο