Λαλιώτης κατά Βενιζέλου: «Προμελετημένη «παράδοση» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Δεξιά»

Έμμεσες πλην σαφείς αιχμές σε «βενιζελικά» στελέχη και τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τους οποίους «φωτογραφίζει» χωρίς να τους κατονομάζει, αφήνει ο Κώστας Λαλιώτης με επιστολή..
του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Συγκεκριμένα, ο κ. Λαλιώτης, απαντώντας σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι εκείνος ήταν που εισηγήθηκε την «αποπομπή» του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το διαψεύδει κατηγορηματικά, επιτιθέμενος στους πληροφοριοδότες της εφημερίδας τους οποίους και «φωτογραφίζει» ευκρινώς: «Δυστυχώς κάποιοι θέλησαν να σας παγιδεύσουν για να αποσείσουν τις βαρύτατες ευθύνες που έχουν για την προμελετημένη «παράδοση» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Δεξιά και τον εκλεκτό της ΝΔ».
Η αποστροφή Λαλιώτη έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς, αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με καθημερινή παρουσία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, εξηγώντας ως ένα βαθμό, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr και την απόφαση της να μην τοποθετήσει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, χωρίς ουδέποτε να διαψευστεί:
–30.5.2019: Η κ. Γεννηματά είχε στείλει μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την επίσκεψη της, την τελευταία πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την στήριξη στον κοινό υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, Απόστολο Κατσιφάρα που δίνει σκληρή μάχη με τον «γαλάζιο» υποψήφιοι Νεκτάριο Φαρμάκη. Κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περιφέρεια όχι μόνο εκτέθηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης ο στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση αλλά ενόψει του β΄γύρου, ο πρώην βουλευτής του Κινήματος, έδωσε εμμέσως πλην σαφώς «γραμμή» στήριξης στον Ν.Φαρμάκη. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, έχει εξοργίσει στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, και οδήγησε την κ. Γενννηματά να στηρίξει με κάθε τρόπο τον κ. Κατσιφάρα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος πιέζει να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
–2.6.2019: Πριν την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, αφενός πίεζε προς την κατεύθυνση του να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και με δημοσιεύματα σε φιλικά του ΜΜΕ και αφετέρου προχωρούσε και σε «εχθρικές» προς το κόμμα κινήσεις, όπως η υποψηφιότητα του στενού του συνεργάτη Κώστα Σπηλιόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κόντρα στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε δημοσίως ότι στον β΄γύρο υποστηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ.
–2.6.2019: Ο κ. Βενιζέλος είχε πετύχει την πρώτη του νίκη έναντι της νυν Φώφης Γεννηματά, μετά την ρήξη. Πρόκειται για την επικράτηση του «γαλάζιου» υποψήφιου στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη έναντι του Απόστολου Κατσιφάρα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, o κ. Βενιζέλος μία από τις «εχθρικές» κινήσεις στις οποίες είχε προχωρήσει προς το κόμμα του ήταν υποψηφιότητα του στενού του συνεργάτη Κώστα Σπηλιόπουλου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κόντρα στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε δημοσίως ότι στον β΄γύρο υποστηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ.

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων