Υλικά
- 1 μπανάνα
- 3 κ. σ. σάλτσα καραμέλας
- 3/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 2 αυγά
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. τσαγιού απλό αλεύρι
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 2/3 φλ. τσαγιού κομματάκια σοκολάτας
Εκτέλεση
Βήμα 1Πολτοποιήστε την μπανάνα και ανακατέψτε με τη σάλτσα καραμέλας.Βήμα 2Χτυπήστε με το σύρμα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο και προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.Βήμα 3Προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα.Βήμα 4Τοποθετήστε τη ζύμη μπισκότων στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.Βήμα 5Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.Βήμα 6Τοποθετήστε τα μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουταλιού στο ταψί και ψήστε για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.- www.newsbeast.gr