ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Στις 4 Αυγούστου, ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο της κυβέρνησής του, την Παρθένο, που θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου 2022. Η νέα θέση του Ερμή μας καλεί να επιστρέψουμε στα επαγγελματικά μας καθήκοντα και να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία.

Τώρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πιο εύκολα τα χρήσιμα από τα άχρηστα και να κάνουμε μια ριζική αναδιοργάνωση της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Η διέλευση αυτή σημαίνει την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Ξεκούραστος και ανανεωμένος από τις διακοπές σου, μπορείς τώρα να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου με όρεξη και να αποκομίσεις μικρά ή μεγάλα οφέλη. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ενώ καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο και την υγεία σου, ειδικά αν την παραμέλησες λόγω του καλοκαιριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, στις 4 Αυγούστου, ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να απαλλαγείς από τυχόν έννοιες και να ζήσεις πιο ξένοιαστα και χαλαρά. Μέχρι και τις 26 Αυγούστου που θα παραμείνει εκεί, η αισθηματική σου ζωή, τα παιδιά σου ή και μια δημιουργική δραστηριότητα που σε χαλαρώνει, θα αποτελέσουν τις προτεραιότητές σου. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τις γνωριμίες που θα κάνεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 4 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με μια συμβίωση ή και γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να μπορείς να πλησιάσεις πιο εύκολα τους γύρω σου. Αυτό το ατού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο στη δουλειά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Οι συζητήσεις με συναδέλφους σου, ανώτερούς σου ή και κάποιο άτομο που σε γοητεύει, θα έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 4 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσεις μια καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σου, και να αποφύγεις πιθανές απώλειες. Μέχρι και τις 26 Αυγούστου, μπορείς να ελπίζεις στη βελτίωση των εσόδων σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις ακόμα και σε μια σημαντική επένδυση που θα σου αποφέρει μελλοντικά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 4 Αυγούστου στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τους προσωπικούς στόχους σου αλλά και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η αυξημένη γοητεία σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο, μπορούν να σου φέρουν μεγάλο κέρδος τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για μια ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η λογική του Ερμή θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς και να χαράξεις την καλύτερη στρατηγική, προκειμένου να περάσεις στην «αντεπίθεση» μετά τις 26 Αυγούστου που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να «εκμεταλλευτείς» την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι ισχυρές γνωριμίες σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλύψει και τον έρωτα της ζωής σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό η καριέρα σου θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο και θα σου δοθούν ευκαιρίες προκειμένου να αναρριχηθείς σε μια ανώτερη θέση, ή αν αναζητάς μια νέα εργασία, να βρεις μια θέση που θα σε καλύπτει απόλυτα. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως ένας νέος έρωτας αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν πάρεις τώρα την άδειά σου, ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές. Ο γάμος, ένας νέος έρωτας, ή μια νέα εργασία με εξαιρετικές προοπτικές είναι πιθανότητες που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η θέση του Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, από τις 4 Αυγούστου η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου. Σχετίζεται με τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα με τα οικονομικά που αφορούν κεφάλαια τρίτων. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ρυθμίσεις εκ νέου τυχόν χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, τότε ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον. Το ίδιο διάστημα, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή, αφού είτε έχεις σύντροφο, είτε δημιουργήσεις τώρα μια σχέση, το πάθος θα συνυπάρχει με την ουσιαστική επικοινωνία, γεγονός που θα εξασφαλίσει την αρμονία αυτής της σχέσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 4 Αυγούστου ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και ίσως η λογική υπερισχύσει των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να δεις κάποια γεγονότα πιο καθαρά. Έτσι, ανάλογα με τις σχέσεις που διατηρείς ίσως εντοπίσεις κάποια θετικά στοιχεία που δεν έχεις εκτιμήσει μέχρι τώρα στον σύντροφό σου, ή αντίθετα, διαπιστώσεις κάποια «ελαττώματα» που θα σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση ο Ερμής σκοπό έχει να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις.

Πηγή: Myastro.gr