ΖΩΔΙΑ Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία.

Με την όψη αυτή θα Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αν και θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, όχι μόνο δεν θα αποσυντονιστείτε, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα όποια εγχειρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία θα χτυπήσει την πόρτα σας και θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί ενώ επιτυχίες θα έχετε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρείτε λύσεις αναφορικά με κάποιες εκκρεμότητες που έχετε οι οποίες, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αφορούν ένα ακίνητο. Βοηθητική για εσάς θα είναι και η στήριξη των οικείων σας σε ένα θέμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός τολμηρού σχεδίου με τη βοήθεια φίλων ή ατόμων από τον κοινωνικό κύκλο σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση η οποία θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και για το λόγο αυτό θα πάρετε ρίσκα και θα προβείτε σε κινήσεις ικανές να τροποποιήσουν άκρως θετικά την τρέχουσα πραγματικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα προχωρήσετε σε κρυφές επαγγελματικές συναντήσεις και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ικανές να σας διασφαλίσουν την επιτυχία. Ορισμένους θα σας απασχολήσει και μια επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, τόσο το αισθηματικό, όσο και το επαγγελματικό. Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας όσοι έχετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας “αλλάξει μυαλά”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και θα κινηθείτε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε η επιτυχία να γίνει μονόδρομος. Μια επαγγελματική πρόταση θα αλλάξει το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας καθώς και τον εαυτό σας, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει πηγή χαράς. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ η ερωτική σας ζωή αναμένεται απογειωτική. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά ενώ, αν δεν έχετε ερωτικό στόχο, θα έχετε κατακτήσεις καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Επαγγελματικά, εκφράστε τις ιδέες σας.

Πηγή: Myastro.gr