ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Η τοπική μας κοινωνία ζει τον εφιάλτη μιας τραγωδίας που μας
επέβαλαν με τις μνημονικές τους επιλογές τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Μετέτρεψαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Την αποστέρησαν από οικονομικούς πόρους, κατάργησαν την αυτοτέλεια της, περιθωριοποίησαν τους πρώην περιφεριακούς καποδιστριακούς Δήμους. Στόχος τους είναι να την απογυμνώσουν από κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες, να επιβάλλουν νέους φόρους και τέλη.

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Οι ντόπιοι διαχειριστές τους, παρά την υποκριτική τους δήθεν αντίσταση, θα εφαρμόσουν όπως εφάρμοσαν την ίδια πολιτική της μιζέριας. Στερούνται οποιουδήποτε οράματος, προσπαθούν να ξεγελάσουν, για να πουν εκ των υστέρων ότι η πολιτική τους επιβεβαιώνεται.

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Η δικιά μας πρόταση είναι ο Δήμος ως θεσμός ο εγγύτερος στον πολίτη, με πρωτοβουλίες, δράσεις και συμμετοχή των πολιτών να αποτελέσει μια ασπίδα προστασίας για την ανάσχεση και αντιμετώπιση της κοινωνικής καταστροφής, για την ενίσχυση όλων των δημόσιων και κοινωνικών υποδομών που θα εξυπηρετούν τις αυξημένες ανθρώπινες ανάγκες, για την τοπική παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, για την προστασία του περιβάλλοντος, για την δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης και κοινότητας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε από κοινού σε αυτόν τον αγώνα. Με αλληλεγγύη και κοινή δράση να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την καταστροφική πολιτική και τους εκφραστές της. Είναι η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων