Ψάρι στη γάστρα

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της επιλογής σας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 πιπεριές
  • 2-3 ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 5-6 πατάτες
  • Μαϊντανός
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόβετε και πετάτε το κεφάλι του ψαριού, ανοίγετε την κοιλιά και αφαιρείτε τα εντόσθια. Το πλένετε καλά για να φύγει το αίμα του.
  2. Το μεταφέρετε σε μια γάστρα και κάνοντας μικρές τομές πάνω στο σώμα του ψαριού, το γεμίζετε με το σκόρδο.
  3. Κόβετε την ντομάτα και τις πιπεριές σε ροδέλες και τις βάζετε πάνω από το ψάρι.
  4. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το προσθέτετε και αυτό. Γεμίζετε την κοιλιά του ψαριού με μαϊντανό.
  5. Κόβετε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες, τις αλατίζετε και τις βάζετε και αυτές στη γάστρα ώστε να ψηθούν μαζί με το ψάρι.
  6. Βάζετε τη γάστρα στο φούρνο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-40  λεπτά. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων