Ψάρι στη γάστρα

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της επιλογής σας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 πιπεριές
  • 2-3 ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 5-6 πατάτες
  • Μαϊντανός
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόβετε και πετάτε το κεφάλι του ψαριού, ανοίγετε την κοιλιά και αφαιρείτε τα εντόσθια. Το πλένετε καλά για να φύγει το αίμα του.
  2. Το μεταφέρετε σε μια γάστρα και κάνοντας μικρές τομές πάνω στο σώμα του ψαριού, το γεμίζετε με το σκόρδο.
  3. Κόβετε την ντομάτα και τις πιπεριές σε ροδέλες και τις βάζετε πάνω από το ψάρι.
  4. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το προσθέτετε και αυτό. Γεμίζετε την κοιλιά του ψαριού με μαϊντανό.
  5. Κόβετε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες, τις αλατίζετε και τις βάζετε και αυτές στη γάστρα ώστε να ψηθούν μαζί με το ψάρι.
  6. Βάζετε τη γάστρα στο φούρνο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-40  λεπτά. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων