Λαχταριστά τρουφάκια

Βάζουμε το γάλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την κουβερτούρα και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθούν όλα τα υλικά και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να δέσει και να γίνει σφικτό. Κατόπιν παίρνουμε λίγο με το κουταλάκι του γλυκού και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε σ' ένα πιάτο την τρούφα, ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια και τα γυρνάμε ώστε η τρούφα να κολλήσει γύρω τους.
Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε χάρτινες θηκούλες και στο ψυγείο!
Υλικά
200 γραμμάρια τρούφα
200 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια μαργαρίνη
100 ml γάλα σόγιας με βανίλια http://www.sidagi.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων