Λαχταριστά τρουφάκια

Βάζουμε το γάλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την κουβερτούρα και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθούν όλα τα υλικά και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να δέσει και να γίνει σφικτό. Κατόπιν παίρνουμε λίγο με το κουταλάκι του γλυκού και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε σ' ένα πιάτο την τρούφα, ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια και τα γυρνάμε ώστε η τρούφα να κολλήσει γύρω τους.
Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε χάρτινες θηκούλες και στο ψυγείο!
Υλικά
200 γραμμάρια τρούφα
200 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια μαργαρίνη
100 ml γάλα σόγιας με βανίλια http://www.sidagi.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων