Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ζητήματα σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου έρχονται στο προσκήνιο με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη. Καλείσαι να ξεπεράσεις φανατικές αντιλήψεις και συμπεριφορές με τις οποίες αντιμετώπιζες πρόσωπα και

καταστάσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποβάλλεις απόψεις που μπορεί να πλήγωναν τις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και τελικά απομακρύνσεις από το περιβάλλον σου.

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την υποβόσκουσα ένταση και νευρικότητα που σε διακατέχει. Φρόντισε να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια σε πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά τόσο για τα κοντινά σου πρόσωπα όσο για πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εσένα αλλά δεν έχεις άμεση επαφή μαζί τους. Ζητήματα επιμόρφωσης, πνευματικών αναζητήσεων, επικοινωνίας και εμπορίου οδεύουν προς επίλυση.

Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που θα ενισχύσουν την ανασφάλειά σου, όμως επί της ουσίας σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πραγματικά ποιες είναι οι ανάγκες και οι αξίες που καθορίζουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά τον τομέα των οικονομικών σου και αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε απομακρύνουν από οικονομικές συμφωνίες, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Οφείλεις να αντιληφθείς ότι μπορείς να διαχειριστείς ξαφνικές ανατροπές μακριά από την έντονη καχυποψία και τον εκνευρισμό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές.

Άλλωστε το μόνο που θα καταφέρεις σε αντίστοιχη περίπτωση είναι να δυναμιτίσεις σημαντικές κινήσεις για εσένα που μπορεί να σου δώσουν ανάσα και να ισορροπήσουν τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς επαναστατείς σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει, άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις έτσι ώστε να προχωρήσεις με απόλυτη αρμονία στην σχέση σου. Διαφορετικά η εκρηκτική σου συμπεριφορά δεν θα γίνει αποδεκτή από το ταίρι σου και είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε σφοδρές κόντρες με δυσάρεστες συνέπειες. Η πολυπόθητη ισορροπία θα έρθει όταν εσύ ανακαλύψεις ποιο κομμάτι του εαυτού σου θέλεις να πετάξεις από πάνω σου καθώς έτσι θα αναγνωρίσεις ότι εσύ πρέπει να αλλάξεις για να μετατοπιστούν και οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, ο άξονας των σχέσεων και των συνεργασιών σου δονείται για τα καλά καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά τον καθοριστικό τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα με ορμή που θα σε αιφνιδιάσουν και θα προκαλέσουν πιθανά σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις. Οφείλεις να ισορροπήσεις μέσα σου την ανάγκη για απόλυτη συντροφικότητα με την συναισθηματική επιθυμία για αυτόφωτο ρόλο στη ζωή σου διαφορετικά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν δεν καταλήξεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις θα δημιουργήσουν συνθήκες πόλωσης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αρκέσου στο να αφουγκραστείς τους γύρω σου και τις βαθύτερες επιθυμίες και επιδιώξεις σου. Επαγγελματικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την γρήγορη αντίληψη που έχεις και την ευκολία σε ότι αφορά τις λύσεις καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις σκοπέλους που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και νεύρα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευοίωνες οικονομικές συζητήσεις. Αισθηματικά, οφείλεις να μείνεις μακριά από επικριτική διάθεση και μιζέρια διαφορετικά η ένταση που θα προκύψει στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσει αρμονικά και να έχει μακροχρόνιο δύο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή δονεί για τα καλά την καθημερινότητα και την δουλειά και πιθανό είναι να δρομολογήσει ζητήματα που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με παρασκηνιακές διεργασίες. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να βουλιάξεις στον συναισθηματισμό και να μην λειτουργήσεις ρεαλιστικά στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από αυταπάτες και από απότομες συμπεριφορές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα επηρεάσουν τις συνήθειες και την εργασιακή σου πορεία.

Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή διότι οι πιθανές αντιπαραθέσεις μπορεί να οδηγήσουν την απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Καλό είναι να προετοιμάσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το ταίρι σου σε ασκήσεις ισορροπίας που θα δώσουν το περιθώριο στη σχέση σας να προχωρήσει ανεμπόδιστα και χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα με γενναιοδωρία και καλή διάθεση θα οδηγήσεις την προσωπική σου ζωή σε σταθερότητα και μακροβιότητα, μέσα από την ώριμη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Η αισιοδοξία και η διαίσθηση θα σε συντροφεύσουν σε αυτή σου την προσπάθεια.     

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αισθηματική ζωή και φιλικό περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη. Δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα κύκλο καταστάσεων που μπορεί να δημιουργούν αναστάτωση στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την έντονη επαναστατική διάθεση που μπορεί να υποβόσκει μέσα σου και να οδηγεί σε εριστικές συμπεριφορές και κινήσεις που υποδαυλίζουν την προσωπική ζωή και τον φιλικό περίγυρο. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε εκρηκτική στάση σου θα έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου και μπορεί να σε απομακρύνει από σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Φρόντισε να προστατεύσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο εκδηλώνοντας με τρυφερότητα και ωριμότητα συναισθήματα και σκέψεις. Η στάση σου αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά ώστε να ξεπεραστούν δυσκολίες και συγκρούσεις αναίμακτα.

Σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με φιλικά πρόσωπα, είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό πού θα οδηγήσει σε παρορμητικές και λανθασμένες κινήσεις. Πιθανές είναι οι ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν κυρίως ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αντιδράσεις ανάλογα χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία και το δικό σου. Οι δυσκολίες μέσα από τις συγκεκριμένες καταστάσεις μπορούν να ξεπεραστούν με συνεργασία και διάθεση για αρμόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωή σου όπως το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα που πρέπει να οριοθετήσεις και να κλείσεις μένοντας μακριά από την ένταση και τον εκνευρισμό που υποβόσκει μέσα σου και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά την οποία κατάσταση βιώνεις.

Καλό είναι να μετουσιώσεις την ενέργειά σου σε πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν να εξομαλυνθούν σχέσεις και ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Διαφορετικά η απολυτότητα, η έντονη ανεξάρτητη και επαναστατική διάθεση και ο συναισθηματισμός θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα επηρεάσει πρωτίστως τον επαγγελματικό τομέα και δευτερευόντως τις οικογενειακές σχέσεις.

Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σου διάθεση για να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις με λογικά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά λύνοντας παρεξηγήσεις και απομακρύνοντας τη νευρικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε οικονομικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που θα ανατραπούν και θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη καθώς δημιουργούνται συνθήκες πόλωσης και συγκρούσεων που καλείσαι να ξεπεράσεις. Η υπερένταση είναι πιθανό να κυριαρχήσει αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκδηλώσει τη νευρικότητα και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να προσπαθήσεις με επιμονή, υπομονή και ωριμότητα να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και θέλεις να αλλάξουν ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ σας.

Προσεκτικός οφείλεις να είσαι και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς πιθανότατα να υπάρξουν ανατροπές που θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Να θυμάσαι μόνο ότι απολυτότητα και η κτητικότητα δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να έχεις επιτυχημένες συμφωνίες και να αποφύγεις ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από το δρόμο σου. Δείχνοντας κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων θα δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου τα αιτήματα σου θα ικανοποιηθούν χωρίς σκαμπανεβάσματα και συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο τον προϋπολογισμό σου όσο και την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να πιστεύεις ότι το να είσαι αδιάλλακτος και απόλυτος στις απόψεις σου μπορεί να ευνοήσει τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η αντιμετώπιση θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Πιθανότατα να απομακρυνθείς από πρόσωπα και συνεργασίες με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο αν δεν καταφέρεις να δείξεις διάθεση συνεργασίας καθώς η ισορροπία αυτό το χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη. Στην προσωπική σου ζωή οι ανατροπές μπορεί να σε αναστατώσουν και να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου.

Οφείλεις πάνω από όλα να είσαι ρεαλιστής και να περιορίσεις τον όποιο παρορμητισμό σε σκέψεις και κινήσεις. Εκφράζοντας με ωριμότητα, θετική μάτια και ενσυναίσθηση τις οποίες απαιτήσεις σου να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις ανταπόκριση δημιουργώντας ένα πεδίο αρμονίας που αρμόζει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η υποβόσκουσα επαναστατικότητα και η επιθετικότητα μόνο μεγαλύτερα προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Δίδυμους αγγίζει τον τομέα των σχέσεων σου και απαιτεί από εσένα αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να αντιδράσεις ανατρεπτικά και να αλλάξεις τα δεδομένα χωρίς όμως να έχεις σαφή κατεύθυνση για το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις.

Οι έντονες αντιδράσεις και ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που θα επηρεάσει σημαντικά τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να προστατεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τον εαυτό σου όσο και τις σχέσεις σου εν γένει καθώς οι κόντρες θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες που αργότερα δεν είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Συναισθηματικά, νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στις ευαισθησίες σου και δεν είναι εύκολο να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς. Προσπάθησε να δεις μακριά από αυταπάτες και προκαταλήψεις τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν ψυχρότητα μεταξύ σας. Οι συζητήσεις για παλιότερες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν στην εξομάλυνση σχέσεων και συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στη ζωή σου. Αξιοποίησε αυτή τη δεδομένη στιγμή την συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεφύγεις από δυσκολίες και ατραπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και δημιουργεί υπερένταση, μελαγχολία και εσωστρέφεια. Η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς ρίχνει φως σε παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν το περιβάλλον της δουλειάς.

Παράλληλα φέρνει στο προσκήνιο παρελθούσες καταστάσεις και εκκρεμότητες που επιβαρύνουν την διάθεσή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απαλλαγείς από απωθημένα, ενοχές και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς, αντίθετα λειτουργούν σαν βαρίδια στην παρούσα πορεία σου. Δείξε προσοχή και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο επιθέσεις καθώς η υποβόσκουσα νευρικότητα και οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις.

Ευκαιρίες σου δίνονται σε συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις αφού θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με σταθερό ρυθμό και αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων σου. Αισθηματικά, καλό είναι να ελέγξεις την έντονη ανάγκη για αυτονομία μέσα στη σχέση διότι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και τελικά στην απομάκρυνση από το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς σκοπούς θα βοηθήσεις να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να λειτουργήσετε αρμονικά μαζί με τον άνθρωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς νιώθεις έντονη αναστάτωση που με ευκολία μπορεί να εκφραστεί στο πεδίο της σχέσης. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων καλεί να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν τα αισθηματικά σου, όπως και τις φιλικές σου σχέσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να κλείσουν επιτυχημένα είναι η προσωπική σου διαχείριση αφού με ευκολία μπορείς να ξεφύγεις αντιδρώντας σπασμωδικά σε προτάσεις και καταστάσεις.

Η δημιουργία εκρηκτικού περιβάλλοντος στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου δεν θα βοηθήσει στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την απομάκρυνση του προσώπου που πρωταγωνίστησε στα αισθηματικά σου ή φίλων που μέχρι τώρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο περιβάλλον για εσένα.

Φρόντισε να αξιοποιήσεις συζητήσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές στο κοινωνικό στάτους ή στη δημόσια εικόνα σου που θα σε αναστατώσουν αρχικά. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δομήσεις μία νέα εικόνα πού άπτεται της προσωπικότητας σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή αναστατώνεται με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα προκαλέσουν ανατροπές αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Διάχυτη είναι η ένταση καθώς υποβόσκει η ανάγκη των αλλαγών χωρίς όμως να έχεις προσδιορίσει πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε ωθεί να αποβάλλεις χαρακτηριστικά και νοοτροπίες που έχεις εμφυσήσει από την οικογένεια.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνειδητοποιήσεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά αυτά που σου βγαίνουν αναστάτωση και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τόσο οι σχέσεις με το οικείο περιβάλλον όσο και την επαγγελματική σου πορεία.

Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις θα οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα. Η επιμονή, ο χειρισμός, οι εμμονές δεν θα σου επιτρέψουν να δεις σφαιρικά τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις. Έχεις την ευκαιρία με το βλέμμα στο μέλλον να προχωρήσεις σε συζητήσεις διεκδικώντας διαφορετικά δεδομένα και κατανόηση από πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Προσοχή δείξε και στην προσωπική σου ζωή αφού η απερισκεψία και η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση.

Πηγή:myastro.gr