Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν είτε τρίτους είτε κληρονομικά θέματα που σε απασχολούν έντονα. Συζητήσεις για επιχειρηματικές κινήσεις δεν

αποκλείονται αφού ενισχύεται η ανάγκη σου να ασχοληθείς με το επιχειρείν και με ότι αυτό μπορεί να σου δώσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην έντονη καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συναλλαγές σου. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος και καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, την ανάγκη για ενασχόληση με πνευματικά ζητήματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και ενισχύει την ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι. Προσοχή σε ζήλια και ανασφάλειες που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να σε απασχόλησαν έντονα. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις σε σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος λόγω της έντασης που μπορεί να εκδηλώσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 15/11 και σου δίνει την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να εκφράσεις όλες σου τις επιθυμίες με αρμονικό τρόπο. Δεδομένο είναι ότι βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς πια να εμπιστευτείς την κρίση σου ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βιαστείς και να μην φερθείς παρορμητικά καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία σε συνεργάτες και σύντροφο να εκδηλώσουν συναισθήματα και σκέψεις ώστε να εναρμονιστούν και αυτοί τις καινούργιες επιδιώξεις που έχεις ‘η σε πιθανές αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις στη ζωή σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του δεκαήμερου σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον που χρειάζεται να επιλύσεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που μπορεί να σε απασχόλησαν και να διαταράξουν τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Προσοχή σε πιθανές εντάσεις καθώς υποβόσκει η ανάγκη του διαφορετικού που δεν είναι εύκολο να εκδηλωθεί με αρμονικό τρόπο. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις, ιδέες, προτάσεις που μπορεί να έχεις. Η επικοινωνία αποκαθίσταται και αυτό σε βοηθάει να ισορροπήσεις με αρμονικό τρόπο τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου ξεπερνώντας πιθανές παρερμηνείες και παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω που σε καλεί να αλλάξεις ριζικά επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις στο πεδίο της καριέρας που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την εξέλιξη σου και θα δώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σε βοηθά να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα που δείχνεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις οποίες αποφάσεις έχεις πάρει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δώσουν σημαντικά οφέλη και σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου καθώς φαίνεται ότι μέσα από αυτή τη συνθήκη μπορείς να βάλεις γερές βάσεις σε μία νέα πραγματικότητα στην καριέρα σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις και συμφωνίες κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Σε προσωπικό επίπεδο η επικοινωνία αποκαθίσταται και υπάρχει η διάθεση να επικρατήσει η αρμονία και ισορροπία στη σχέση. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην έντονη καχυποψία και στις ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και βοηθά σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Η ανάγκη για να αρέσεις είναι έντονη για αυτό και ασχολείσαι με την εμφάνισή σου θέλοντας την επιβεβαίωση των γύρω σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 αναστατώνει την καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που μπορεί να σε γεμίσουν νευρικότητα και άγχος, φρόντισε να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και τις εκρηκτικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με παρασκηνιακές διεργασίες στο εργασιακό περιβάλλον που έρχονται στο φως και σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να καταλαγιάσεις στους φόβους σου και να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου κινήσεις αδιαφορώντας για αυτούς που προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια. Πιθανό είναι να χρειαστεί να τους αντιμετωπίσεις κατάματα, φρόντισε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες για τον εαυτό σου καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος και να αφήσεις μία για πάντα ότι σε απασχολεί στο παρελθόν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει έντονα τον γεννημένο στις αρχές του δεκαημέρου σου δημιουργώντας αναστάτωση στην καθημερινότητα και προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την έντονη ανάγκη ανεξαρτησίας που υποβόσκει μέσα σου καθώς θα σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές. Οι ρήξεις είναι πιθανές αν δεν χαλιναγωγήσεις το άγχος και τη νευρικότητα που σε διακατέχει. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά διατροφικές συνήθειες και θέματα σωματικής ευεξίας καθώς μπορείς να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις ένα κύκλο που δεν ευνοούσε ενεργειακά το σώμα σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις και συμφωνίες στο εργασιακό περιβάλλον με μεγαλύτερη ευκολία. Αποκαθίσταται η επικοινωνία και αυτό σε βοηθά να λειτουργήσεις έχοντας γρήγορη αντίληψη για το τι πρέπει να προσέξεις και πώς πρέπει να διαχειριστείς ζητήματα στη δουλειά ή καθημερινής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και λειτουργούν άκρως αναγεννησιακά για την προσωπική σου κοσμοθεωρία καθώς αλλάζεις άποψη για σημαντικά ζητήματα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να επιμορφωθείς σε πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου. Προτάσεις από το εξωτερικό δεν αποκλείονται που θα έχουν σημαντικό όφελος και σε οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και αποδοτικές για εσένα, φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αισθηματικά, νέα πρόσωπα έρχονται για να καταστήσουν σαφές ότι ήρθε η ώρα να ανοίξεις έναν καινούργιο κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν έντονα. Οι άμεσες λύσεις και η ευκολία με την οποία μπορείς να εντοπίσεις τη λεπτομέρεια θα κάνουν τη διαφορά στο πεδίο της δουλειάς καθώς οι προτάσεις σου θα είναι ιδανικές για υποχρεώσεις και αγγαρείες που σε προβληματίζουν. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Συνεργασίες και προσωπική ζωή έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να αποκτήσουν ισορροπίες και να υπάρχει αρμονία μεταξύ εσού και των καθοριστικών προσώπων που έχεις δίπλα σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σε βοηθά να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό χώρο και μπορεί να υπήρξαν εντάσεις στο παρελθόν. Θέματα υγείας και ευεξίας έρχονται στο προσκήνιο καθώς η περίοδος ενδείκνυται για αλλαγές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 30/11 δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου είτε σε επίπεδο συνεργασιών είτε σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Προσοχή καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε ρήξεις λόγω της έντασης με την οποία αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς και πάλι με μεγαλύτερη ευκολία σε ομαδικές δράσεις ή στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι γεγονός ότι θα σταθούν δίπλα σου ώστε να βοηθήσουν σε κάθε σου προσπάθεια. Εμπόδια και καθυστερήσεις που πιθανά είχες το προηγούμενο διάστημα μπορείς να τα ξεπεράσεις και να δρομολογήσεις με αποφασιστικότητα τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι σημαντικό άλλωστε για εσένα να βρεθείς σε μία ομάδα όπου οι κοινές επιδιώξεις χαρακτηρίζουν τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από περιβάλλοντα όπου η διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων κυριαρχεί. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο του στις αρχές του δεκαήμερου σου και δημιουργεί συνθήκες αναστάτωσης σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές εντάσεις που μπορεί να απασχολήσουν την επαγγελματική ζωή καθώς δεν αποκλείεται η επαναστατική διάθεση που υποβόσκει μέσα σου να παίξει δυσάρεστο ρόλο στις εξελίξεις. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις είναι η ανάγκη του διαφορετικού χωρίς πραγματικά ξεκάθαρη προσέγγιση μέσα στο μυαλό σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και πιθανές αλλαγές που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις την προσωπική σου ζωή στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Σημαντικό είναι για εσένα να δραστηριοποιηθείς σε δημιουργικά ενδιαφέροντα για αυτό και δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία διαλόγου με πρόσωπα που έχουν σχέση με την τέχνη που σε ενδιαφέρει. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και σε καλούν να δεις πραγματικά μέσα σου φόβους και ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις τη ζωή σου. Καλείσαι να τους αντιμετωπίσεις κατάματα και να τους αφήσεις πίσω σου καθώς αυτό θα είναι αναγεννησιακό για εσένα. Σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις επιχειρηματικές πιέσεως ή εξελίξεις σε θέματα οικονομικά που αφορούν τρίτους. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Για να δώσουν το καλύτερο θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια, να δείξεις υπευθυνότητα, να δείξεις τον δυναμισμό που έχεις μέσα. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορείς να βάλεις φωτιά στη σχέση και να μπεις σε ατέρμονες κόντρες με το ταίρι σου.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να μην χάσεις το μέτρο βέβαια καθώς αυτό μπορεί να συμβεί με μεγάλη ευκολία και να δείξεις έντονο εγωκεντρισμό, υποκειμενισμό υπερβάλλοντας για τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθεις. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται οι καθημερινές υποχρεώσεις και κυρίως οι εργασιακές αγγαρείες και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις. Προσοχή στο άγχος καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και νευρικότητα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην προσωπική σου ζωή. Στιγμές χαράς, πάθους και αισθησιασμού κυριαρχούν στη σχέση και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο. Ο αδέσμευτος θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί με νέα πρόσωπα που μπορούν να κερδίσουν την καρδιά του. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να αναστατώσει την καθημερινότητα και να οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου ιδιαίτερα στο εργασιακό πεδίο. Προσοχή γιατί ο συναισθηματισμός και ο έντονος εκνευρισμός θα οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και έχεις την ευκαιρία να δράσεις με μεγαλύτερη ευκολία σιγά-σιγά σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Τα εμπόδια πια μένουν στο παρελθόν και οι καθυστερήσεις φαίνεται ότι δεν είναι ικανές να βάλουν φρένο στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις όμως δεν παύουν να υπάρχουν καθώς έχεις αναλάβει πολλά και καλείσαι να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα που είναι σημαίνοντα για την καριέρα σου αφού μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου εξέλιξη. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις αρχές του δεκαήμερου σου και μπορεί να φέρει σημαντική αναστάτωση στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς όμως από τη μία πλευρά ο έντονος συναισθηματισμός από την άλλη πλευρά η επικριτική σου διάθεση και το άγχος μπορούν να παίξουν αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις κυρίως στο επίπεδο της δουλειάς. Φρόντισε παράλληλα να περιορίσεις την ανάγκη για αλλαγές που υποβόσκει μέσα σου καθώς θα εκφραστεί με απότομο τρόπο και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις και γιατί όχι ρίξεις. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και θέλεις να συζητήσεις στο πεδίο της οικογένειας. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς φαίνεται ότι τα εμπόδια ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και λειτουργούν αναγεννησιακά σε επίπεδο προσωπικής και επαγγελματικής ζωής καθώς αλλάζουν ριζικά συνεργασίες και σχέσεις. Είναι σημαντικό πια να εντοπίσεις τι είναι αυτό που μπορεί να λειτουργούσε αρνητικά στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και οφείλεις να πετάξεις από πάνω σου. Προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τα θέλω τους με κυριαρχικό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και έχουν προϋποθέσεις μακροχρόνιας πορείας. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα παιδιά ή δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα της οικογένειας για θέματα από πιθανά προκύπτουν και χρειάζονται άμεση επίλυση. Γεγονός είναι ότι έχεις την απαραίτητη κατανόηση που χρειάζεται ώστε να εξομαλύνεις την οποία κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, προσπάθησε μόνο να μην υιοθετείς προβλήματα των άλλων καθώς αυτό σε επηρεάζει ψυχολογικά. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λάμψεις καθώς αντιλαμβάνεσαι το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν. Κεντρίζει τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και εντυπωσιάζεις. Η προσωπική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο καθώς επικεντρώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και πώς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και η ανάγκη να ασχοληθείς με την οικογένεια δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας είναι διάχυτη. Θέματα ακίνητης περιουσίας είναι πιθανό να προκύψουν, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι άκρως επικερδείς για εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις οριστικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν φιλικές σχέσεις που έχεις ή θέματα στόχων και φιλοδοξιών που σε απασχολούν έντονα. Να θυμάσαι ότι η ένταση δεν θα βοηθήσει να κατευθύνεις τα πράγματα στην πορεία που επιθυμείς για αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και δραστηριοποιείσαι κυρίως σε ζητήματα πνευματικών αναζητήσεων και φιλοσοφικών ανησυχιών που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να κατευθυνθείς σε αντικείμενα που ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες και λειτουργούν ανακουφίστηκα στην ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου κυρίως επαγγελματικής φύσεως. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις οποίες επιδιώξεις. Ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου φαίνεται ότι τακτοποιούνται και αυτό λειτουργεί σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις αρχές του δεκαήμερου και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ζητήματα φιλικών σχέσεων, σχεδίων και φιλοδοξιών που έχεις, προσωπική ζωής και ομαδικών δράσεων στις οποίες συμμετέχεις. Φαίνεται ότι κλείνει ένας κύκλος πολύ σημαντικός σε ότι αφορά φιλικά πρόσωπα καθώς εξελίσσεσαι και αυτό είναι κάτι που απαιτείς από τους γύρω σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις και ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα εμπορικής φύσεως ή σε σχέση με την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε τις γρήγορες και ευφάνταστες ιδέες σου καθώς εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σου. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και λειτουργούν αναγεννησιακά σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να πετάξεις συνήθειες και καταστάσεις της καθημερινότητας που δεν σε ευνοούν καθώς αυτό θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά τόσο σε σχέση με το σώμα σου όσο και σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία. Συζητήσεις στην δουλειά μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις. Πιθανές είναι οι αποφάσεις για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή της μετακόμισης σου από την πατρική. Η ωριμότητα και η αποφασιστικότητά σου θα εντυπωσιάσουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς εντυπωσιάζεις με τα επιχειρήματα που παραθέτεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος είναι σημαντική για εσένα καθώς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στην επιφάνεια. Ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού για τα πεπραγμένα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς. Γεγονός είναι ότι οι εκφράσεις με ευκολία ότι νιώθεις στο ταίρι σου και αυτό βοηθάει να υπάρχει μεταξύ σας όμορφη ατμόσφαιρα και ευχάριστος χρόνος. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει σημαντικά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο οριστικό κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου της ζωής σου. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με δυσάρεστα αποτελέσματα.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και μπορείς να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη ευκολία σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Έχεις την δυνατότητα να αποβάλεις το άγχος που σε διακατείχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να κλείσεις υποθέσεις που αποτελούν βαρίδι για την ψυχολογία σου. Σε προσωπικό επίπεδο, γεγονός είναι ότι μπορείς να εκφράσεις τις έντονες επιθυμίες σου στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στις ανασφάλειες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις αρχές του δεκαήμερου σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπασμωδικές κινήσεις και ένταση που δεν θα σου επιτρέψουν να έχεις αντικειμενική κρίση στα πράγματα. Τα λάθη είναι πιθανά αν αφεθείς στον παρορμητισμό και στην επαναστατικότητα χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και μπορείς να δρομολογήσεις από εδώ και στο εξής οικονομικά πλάνα ή να λύσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και σε καλούν να κάνει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που θα σε βοηθήσουν να αναγεννηθείς και να μεταμορφώσεις την σχέση σου. Η αισιοδοξία και το ψυχικό σθένος εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο και λειτουργούν μοναδικά στα αισθηματικά σου. Είναι γεγονός ότι αλλάζεις ριζικά τρόπο σκέψης και πετάς από πάνω σου ότι θεωρείς ότι δεν συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου ζητημάτων. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε εμπορικές συναλλαγές, θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα λειτουργεί αρμονικά και σε βοηθά να δρομολογήσει σε ένα νέο πεδίο σχέσεων μαζί τους. Η ωριμότητα που σε διακατέχει εντυπωσιάζει και λειτουργεί ευεργετικά για κάθε κοινή επιδίωξη που έχετε. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Η υπομονή και η επιμονή στο στόχο σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις καλύτερες επιλογές, αρκεί να μην μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω της αδιαλλαξίας που μπορεί να εκδηλώσεις εκνευρίζοντας τους άλλους. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και στρέφεις την προσοχή σου στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις να συναναστρέφεσαι μαζί τους και να συζητάς ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Θέματα εμπορίου και επικοινωνίας έρχονται στο προσκήνιο στην επαγγελματική σου ζωή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις μία βαθιά ανάσα σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή σε περιττά έξοδα και σπατάλες που δεν βοηθούν να βελτιώσεις στον προϋπολογισμό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 αγγίζει το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου για σένα. Προσοχή καθώς η ένταση δεν θα βοηθήσει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με ιδανικό τρόπο σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή. Γεγονός είναι ότι οι σχέσεις σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν ταλαιπωρηθεί όμως θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με θετικό πρόσημο σε αυτά που ενδιαφέρουν τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν. Είναι στο χέρι σου να βρεις τις κατάλληλες ισορροπίες και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που θα οδηγήσουν την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή σε ακραίες καταστάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του δεκαήμερου σου και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό να εκδηλώσεις συναισθήματα και σκέψεις με ηρεμία και ωριμότητα. Έτσι θα αποφύγεις τις κόντρες που δεν θα βοηθήσουν να εξισορροπήσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα. Δεν αποκλείεται να κλείσει ένα σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής σου που αφορά γνώση και εκπαίδευση ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και αλλαγές που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον παρορμητισμό και σε επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλωθούν από πλευράς σου και να ενοχλήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να έχεις κατανόηση σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και σε καλούν να κάνεις αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές νοοτροπίες ή νόρμες που σου έχει εμφυσήσει. Είναι απαραίτητο να πετάξεις από πάνω σου ότι λειτουργεί καθηλωτικά στη ζωή σου και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Η προσωπική σου εξέλιξη εξαρτάται από τις αλλαγές που θα τολμήσεις να κάνεις καθώς εκεί θα κριθεί πραγματικά αν θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αντιλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δράσεις όπως επιθυμείς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εφαλτήριο σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται ότι έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέδια οικονομικής φύσεως που είναι σημαντικά για εσένα. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια δεν αποκλείεται να είναι και πρόσωπα της οικογένειας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να συγκρουστείς με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να κατευθύνεις την σχέση κατά το δοκούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής σε αντιδράσεις καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Η ανασφάλεια που σου δημιουργούν μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με πρόσωπα που είναι αγαπημένα σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις με αμεσότητα ανάγκες που έχεις και θέλεις να καλυφθούν από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις τον έντονο υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η ένταση κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσει στην ψυχολογία και την διάθεσή σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα της δουλειάς μένουν στο παρελθόν και έχεις την ευκαιρία με πρωτοβουλίες και κινήσεις να ξεμπλοκάρεις ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος και την ένταση που ένιωθες. Σημαντική βοήθεια μπορεί να υπάρχει και σε ότι αφορά θέματα υγείας καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη διατροφή και την άσκηση στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα και να αναθεωρήσεις την προηγούμενη αντιμετώπιση που είχες. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν τρίτους, κληρονομιές ή επιχειρηματικές προσπάθειες που σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις την ένταση και την ανασφάλεια που νιώθεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε εκρήξεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να έχεις ευνοϊκά αποτελέσματα για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις που σε απασχολούν και αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα εκκρεμούν. Καλά θα κάνεις βέβαια να μη λειτουργείς μόνο με τον συναισθηματισμό καθώς είναι εύκολο να κάνεις λάθος επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και θα σε πληγώσουν. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και λειτουργούν αναγεννησιακά σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι γεγονός ότι αλλάζεις τρόπο σκέψης και επικοινωνίας και αυτό επηρεάζει τις στενές σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και θα λειτουργήσουν ευεργετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15/11 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε γενικότερο επίπεδο στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό σε σχέσεις και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς νιώθεις ότι η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα που δείχνεις δεν θα οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφασίσεις. Προσοχή σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς γεγονός είναι ότι έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς με ευκολία μπορεί να ξεχαστείς ή να γίνεις απρόσεκτος και τελικά να εκτεθείς σε αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή για το υπόλοιπο του μήνα. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό να ξεχειλίζει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και ενισχύει τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει για να διεκδικήσει και πάλι να μπει στη ζωή σου. Προσοχή καθώς οι γρήγορες αποφάσεις δεν θα σε ωφελήσουν για αυτό φρόντισε να σκεφτείς ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τους Δίδυμους στις 30/11 επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Φρόντισε να αποφύγεις τη διάθεση για κόντρες και τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και σε βοηθά να εκδηλώσεις με αμεσότητα επιθυμίες που έχεις σκεφτεί πολύ καλά το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου για αυτά που απολαμβάνετε και αγαπάτε καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία και η τόλμη είναι αξιοθαύμαστη και θα δημιουργήσει ένα ιδανικό σκηνικό όπου το ταίρι σου θα απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τους Δίδυμους στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένος στις αρχές του δεκαήμερου και δημιουργεί σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις επαναστατικές συμπεριφορές χωρίς πραγματικά λόγους. Η νευρικότητα που υποβόσκει δεν είναι καλός σύμβουλος για κινήσεις στις σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου για αυτό καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις την ορμή σου και να λειτουργήσεις με βάση την διαλλακτικότητα και την ανάγκη για αρμόνια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο που θα σου κεντρίζουν την προσοχή.  Φαντασία και λογική μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά και να σε κατευθύνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις ή παράπονα που μπορεί να έχεις για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και που προκλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην οριστικό τρόπο που μπορεί να εκδηλώσεις την άποψή σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει τριβές με φιλικά πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και σε καλούν σε ριζικές αλλαγές του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να θέσεις τις σωστές προτεραιότητες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις οικονομικές ανάσες. Δεν αποκλείεται σχέδια οικονομικής φύσεως που έχεις εδώ και καιρό να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σε καλεί να φωτίσεις το παρελθόν και εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα μπορεί να σε προβληματίζουν. Έχεις την ευκαιρία να αποβάλλεις ή να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου αρκεί να δείξεις δυναμισμό και ωριμότητα στις κινήσεις σου. Προσοχή στις φιλικές σχέσεις καθώς με ευκολία μπορεί να λειτουργήσεις εμπρηστικά και να οδηγηθείς σε ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα για σένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αμεσότητα ιδέες και σκέψεις που έχεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Μπορείς να προχωρήσεις με ευκολία σε σχέδια που θα σε φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τον τρόπο έκφρασης και τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνει χειριστικός με αυτούς που διαφωνούν. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις στιγμές χαράς με φιλικά πρόσωπα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Ο δεσμευμένος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου καθώς η έντονη διάθεση ανεξαρτησίας μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και σου δημιουργεί υπερένταση.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καταπιεσμένη οργή και θυμό που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές κόντρες στο οικογενειακό περιβάλλον. Σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για εργασίες που πιθανά ήθελες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ξεπερνιούνται εμπόδια και καθυστερήσεις και δρομολογήσεις τις δουλειές που χρειάζεται να πραγματοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 αναστατώνει την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα σε απασχολήσει έντονα στον εργασιακό χώρο. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα εγκρατής και να μην αφεθείς στον συναισθηματισμό ή σε πιθανή η νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς τότε θα οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθημερινά. Η συμπεριφορά σου θα κρίνει αν θα προκύψουν ρήξεις ή όχι στον χώρο της δουλειάς. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αλλαγές και σε ότι αφορά το σώμα και την προσωπική σου υγεία. Δεν αποκλείεται να αφιερώσεις πια χρόνο στην άσκηση που σου αρέσει αλλάζοντας τις συνήθειες σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε γεμίσει ενέργεια.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να έχεις το μυαλό σου όμως είχαν καθυστερήσεις και εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με ανώτερους σου που υπήρξαν και πιθανά σε ταλαιπώρησαν. Προσοχή μόνο σε αδιαλλαξία και ακαμψία σε ότι αφορά τις απόψεις σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει σημαντικά. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιό σου και σε καλούν να αναγεννηθείς καθώς είναι σημαντικό πια να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που δεν ευνοούν την προσωπική σου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Σημαντικές είναι οι ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο που θα δρομολογήσουν κέρδη και αύξηση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Έχεις την ωριμότητα, την διαίσθηση και την αισιοδοξία να προχωρήσεις σε σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να βρεθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια πιστεύοντας σε αυτό που πραγματικά μπορείς να πετύχεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και σχέδια που έχεις και θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις την επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να εντυπωσιάσεις με την μεθοδικότητα και τον ώριμο λόγο σου πρόσωπα που είναι σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε βέβαια να είσαι διαλλακτικός στις δικές τους προτάσεις για να αποφύγεις τις εντάσεις. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός θέλοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που εσύ εννοείς κοινωνική καταξίωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα κλείσιμο κύκλου που θα είναι καθοριστικό από δω και στο εξής για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας δεν θα ευνοήσουν την σχέση σου και δεν μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη ευκολία σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Θεωρείς ότι εκεί υπάρχει ένα επαγγελματικό έδαφος που μπορείς να αξιοποιήσεις για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέχεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τη νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις συνομιλίες που σε ενδιαφέρουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως τον γεννημένος στις αρχές του δεκαήμερου και σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, σε φιλικές σχέσεις και ομαδικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να δείξεις με εμφατικό τρόπο την διάθεση για ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου. Ήρθε η στιγμή να ισορροπήσεις πιθανή νευρικότητα και την ανάγκη για επανάσταση χωρίς επί της ουσίας λόγο που επηρεάζει τα αισθηματικά σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου που καλείσαι να διαχειριστείς. Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες εντάσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσει συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν τη διάθεση να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου σε όλα τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς απολαμβάνεις να ανταλλάσεις απόψεις μαζί τους και να περνάς ευχάριστες στιγμές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα καθώς με ευκολία μπορεί να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και σε καλούν να αναγεννηθείς σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους και προκαταλήψεις που μπορεί να έχουν αποτυπωθεί μέσα σου από προηγούμενες καταστάσεις. Ήρθε η ώρα να αποβάλλεις ψυχολογικά βαρίδια που επηρεάζουν σημαντικά την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 δεν αποκλείεται να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή. Νέες προτάσεις ή η εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς μπορείς με λογική και ενσυναίσθηση να διαχειριστείς νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα εκπαίδευσης, πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να έρθουν σε επαφή μαζί σου και να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα, φρόντισε να τις αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αυξάνονται συνεχώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και νιώθεις την αισιοδοξία να σε κατακλύζει σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα έντονα θετικό και πνευματικό περιβάλλον μέσα στη σχέση. Η καλή σου διάθεση θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να χαρείς στιγμές απολύτου πάθους με το ταίρι σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλανίζουν. Απέφυγε την ένταση καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι σφοδρές και να επηρεάσουν σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη ευκολία σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι προηγούμενες καθυστερήσεις και τα εμπόδια που έβρισκες φαίνεται να υποχωρούν και αυτό είναι αρκετό για να πάρεις θάρρος και να κάνεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς βήματα προς τα εμπρός. Να θυμάσαι ότι καλό είναι να αποφύγεις πιθανές υπερβολές είτε σε έξοδα είτε σε έσοδα καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαράθεσης με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει κυρίως στον γεννημένος στις αρχές του δεκαήμερου και δημιουργεί προϋποθέσεις αλλαγών σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική ζωή. Είναι εμφανές ότι κλείνει ένας κύκλος σημαντικός για εσένα αφήνοντας πίσω σου παλιές συνήθειες που σε χαρακτήριζαν. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή να υπάρξει απόφαση μετακίνησης από την πατρική οικογενειακή εστία καθώς είναι έντονη η υποβόσκουσα ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείς και να κινηθείς μόνος σου με το βλέμμα στο μέλλον. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς αντίθετα θα δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να επιλύσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικές συμφωνίες σε ζητήματα που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές συναλλαγές που κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να αποβάλεις την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου που είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Στις 12/11 Δίας και Πλούτωνας σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω και δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. Γεγονός είναι ότι αλλάζεις ριζικά νοοτροπία και τρόπος σκέψης και αυτό είναι κάτι που θα παίξει κομβικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την εκπαίδευση και ζητήματα επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό κάνουν την εμφάνισή τους και σου δίνουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις καθώς είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς ιδανικά για εσένα.

Πηγή:myastro.gr