Βόμβες Τράγκα για Τραμπ, Μπάιντεν, Μέρκελ, κορωνοϊό, εμβόλιο - "Πήραν δισεκατομμύρια για να μας..."!

Εντύπωση προκαλούν οι πολλές μαζεμένες "συμπτώσεις" μετά την εκλογή το Τ. Μπάιντεν στον γνωστό αδέσμευτο δημοσιογράφο Γ. Τράγκα αφού "μόλις κέρδισε ο κύριος Μπάιντεν, εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε το εμβόλιο, ανέβηκε το Χρηματιστήριο, ξεφούσκωσε η τιμή του χρυσού και ηρέμησε η παγκοσμιοποίηση".


Πλέον, ο Γ. Τράγκας είναι πεπεισμένος πως όντως υπήρχε συνωμοσία εναντίον του Ν. Τραμπ για να χάσει την προεδρία των ΗΠΑ.

"Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και υπάρχει μπροστά σου το θέαμα διεγερμένων δημοσιογράφων που σχεδόν κραυγάζουν για τον covid19 πανικοβάλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσα περνάει ή θέλει να περάσει η εκτελεστική εξουσία. Μειώνεις το διάβασμα, η προσοχή αποσπάται από την ένταση της τηλεόρασης", λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

"Η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι το εμβόλιο θα το κάνουν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιβληθεί σε κανέναν άνθρωπο που δεν θέλει να το κάνει. Ηρεμότατα πλέον η Άνγκελα Μέρκελ, μετά την ήττα του κυρίου Τραμπ, υποστήριξε το δικαίωμα όλων εκείνων που είναι κατά του εμβολιασμού.      

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιό της είναι 90% αποτελεσματικό. Ακολουθούν εντός ολίγου και άλλα εμβόλια. Η Ανατολή έχει τα δικά της, η Ρωσία δύο και η Κίνα δεν ξέρουμε πόσα.

Η πονηρή φαρμακοβιομηχανία της Δύσης θα έχει σε λίγο ολόκληρο «μενού». Έτσι είναι ο πλανήτης το 2020. Το μυστικό στα εμβόλια, όπως τα διαβάζω, είναι ότι δεν είναι εμβόλια.

Απλά οι επιστήμονες με αυτά χαμηλώνουν πάρα πολύ το ιικό φορτίο, την τοξικότητα του ιού, και δεν υπάρχουν συμπτώματα. Δηλαδή στην πραγματικότητα, με βάση αυτά που διαβάζω, βρήκαν αποτελεσματικά φάρμακα.

Αποδεικνύεται τώρα στην πράξη ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είχαν βάση. Ο Τραμπ και οι πολιτικοί του ενοχλούσαν τη λέσχη των δισεκατομμυριούχων. Οι Γερμανοί και οι Κινέζοι ήταν θυμωμένοι μαζί του. Το ίδιο και η SiliconValley.

Ο ιός εντελώς συμπτωματικά δραπέτευσε από την Κίνα, όταν όλοι κατάλαβαν πριν από έναν χρόνο ότι είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους.    

Έβαλε δασμούς ή απειλούσε με μεγαλύτερους δασμούς τα γερμανικά και κινέζικα προϊόντα. Πολέμησε όλα τα αφεντικά του διαδικτύου. Ποιοι κερδίζουν τώρα από τον covid19;

Η SiliconValley. Μόνο ο Μπιλ Γκέιτς κέρδισε περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο κύριος Μπέζος με την Amazon διπλασίασε τα κέρδη του. Δέκα τοις εκατό ανέβηκαν οι μετοχές του κυρίου Ζάκερμπεργκ, δηλαδή έβαλε στην τσέπη 10 με 11 δισεκατομμύρια.

Βουνά με λεφτά κέρδισαν και κερδίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Πραγματικά δεν ήταν καθόλου συνωμοσία. Ούτε η δική μας κυβέρνηση πήρε ή παίρνει μέρος.

Ήταν και είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική μπίζνα σε βάρος της ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Ένας ιός με ελάχιστη θνητότητα, με τη βοήθεια της τηλεόρασης, του πανικού και του φόβου, έσπρωξε και σπρώχνει ωκεανούς δολαρίων στις τσέπες συγκεκριμένων ανθρώπων".    fonaklas.blogspot.com