Τρεις στους τέσσερις επαγγελματίες δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη την Ιανουαρίου 17, 2018 ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ +
Cupcakes βανίλιας.Αφράτα και νόστιμα για να τα απολαύσετε με το αγαπημένο σας ρόφημα την Ιανουαρίου 16, 2018 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ +
Ταλαιπωρία τέλος: Οδική βοήθεια εντός μίας ώρας-Διαφορετικά, πρόστιμα έως 20.000 ευρώ την Ιανουαρίου 16, 2018 ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ +
Handelsblatt: "Η Ελλάδα θα παραμείνει υπό την επιτήρηση των δανειστών μέχρι το 2059" την Ιανουαρίου 16, 2018 ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ +
Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας.Παραδοσιακή συνταγή με βελούδινη και αρωματική κρέμα την Ιανουαρίου 14, 2018 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ +
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΌΨΗ την Ιανουαρίου 14, 2018 ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ +
Η πόλη της Πελοποννήσου που θυμίζει νησί.Δείτε φωτογραφίες από την Κορώνη την Ιανουαρίου 14, 2018 ΕΛΛΑΔΑ +
Πέρκα λεμονάτη στο φούρνο Υλικά για 4-6 άτομα 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουταλιά σούπας κάρυ 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό ελαιόλαδο
Κριτσίνια με κανέλα, το ιδανικό σνακ για το γραφείο Υλικά(για 40 κομμάτια) Για τη ζύμη 250γρ ολικής 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
κοζανίτικα γιαπράκια. Τα γιαπράκια ή αλλιώς λαχανοντολμάδες είναι το απόλυτο φετίχ της κοζανίτικης κουζίνας! Υλικά: Γέμιση : 0,5 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 0,5 κιλό χοιρινός κιμάς 1 φλιτζάνι ρύζι 2 κρεμμύδια λευκά τριμμένα στον τρίφτη 1 κ.γ πάπρικα 1 κ.γ μπούκοβο