Γεμιστές πιπεριές με χαλούμι

Υλικά

250 γραμμάρια Κυπριακό χαλούμι

4 κόκκινες πιπεριές
1 κόκκινο τσίλι - ψιλοκομμένο
1 λεμόνι - το ξύσμα και το χυμό
φρέσκια ρίγανη - ψιλοκομμένη - 2 κουταλάκι του γλυκού
4 ελιές - κομμένα σε λωρίδες



Εκτέλεση

Κόψτε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρέστε τους σπόρους και την ψίχα.Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.Επαναλαμβάνουμε με όλα τα υλικά.
Απλώνουμε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
Διπλώστε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.Τοποθετήστε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με ούζο. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων