Γεμιστές πιπεριές με χαλούμι

Υλικά

250 γραμμάρια Κυπριακό χαλούμι

4 κόκκινες πιπεριές
1 κόκκινο τσίλι - ψιλοκομμένο
1 λεμόνι - το ξύσμα και το χυμό
φρέσκια ρίγανη - ψιλοκομμένη - 2 κουταλάκι του γλυκού
4 ελιές - κομμένα σε λωρίδες



Εκτέλεση

Κόψτε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρέστε τους σπόρους και την ψίχα.Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.Επαναλαμβάνουμε με όλα τα υλικά.
Απλώνουμε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
Διπλώστε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.Τοποθετήστε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνουμε για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με ούζο. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων