Αιγαιοπελαγίτικη μπρουσκέτα με ντομάτα και κοπανιστή Μυκόνου

Υλικά

8 παξιμάδια

200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
8 ελιές Καλαμών
1 κουταλιά ρίγανη
4 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε την ντομάτα σε μικρά καρεδάκια βγάζοντας τα πολλά σπόρια και τα πολλά υγρά. Ανακατεύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, την ρίγανη, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο. Απλώνουμε σε κάθε παξιμάδι λίγο από το μείγμα της ντομάτας και βάζουμε από πάνω 2 κουταλιές κοπανιστή. Σερβίρουμε γαρνίροντας με μία ελιά και φρεσκοτριμμένη ρίγανη. http://www.govastileto.gr