Μυλοπόταμος, η πανέμορφη παραλία του Πηλίου στο Αιγαίο

Το Βουνό των Κενταύρων είναι αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός συνυφασμένος σε μεγάλο βαθμό με το φθινόπωρο και τον χειμώνα, χάρη στους πανέμορφους και τόσο γραφικούς οικισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλες τις πλευρές του.
Διαθέτει όμως και πολλές
εντυπωσιακές παραλίες, άλλες στην πλευρά του Αιγαίου κι άλλες στην πλευρά του Παγασητικού, που γίνονται τα καλοκαίρια μαγνήτης για πλήθος παραθεριστών, συνδυάζοντας το καταπράσινο βουνό με τα υπέροχα νερά.
Στο Αιγαίο «βλέπει» και η παραλία του Μυλοποτάμου, μια από τις πιο ξεχωριστές παραλίες του Πηλίου. Τα λευκά βότσαλα της ακτής βρέχονται από τα διάφανα νερά που παίρνουν τιρκουάζ χρωματισμούς αντανακλώντας το πράσινο του βουνού.
«Σήμα κατατεθέν» της είναι οι βράχοι που τη χωρίζουν στα δύο, ενώ ένα πέρασμα ανάμεσά τους συνδέει τις δύο επιμέρους παραλίες που δημιουργούνται. Στη μία πλευρά η άγρια ομορφιά του ειδυλλιακού τοπίου επιτείνεται από τον χείμαρρο που κυλά μέχρι τη θάλασσα.
Για να φτάσει κανείς στον Μυλοπόταμο κατευθύνεται προς Τσαγκαράδα και από εκεί προς την παραλία. Συναρπαστικές εικόνες βουνού και θάλασσας συνθέτουν το αξέχαστο τοπίο.
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟhttp://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κότσι στη γάστρα

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα εύκολα και γρήγορα

Αλλεργικές παθήσεις σχετίζονται με ψυχικές διαταραχές

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων