Τραγανές τυροκροκέτες.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 100 γρ. ρεγκάτο
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι
  • 100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
  • 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 1 αυγό για το πανάρισμα
  • Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • 200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 1 αυγό χτυπημένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα.
  2. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες.
  3. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
  4. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Αόρατα σκάνδαλα...

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων