Υλικά για 4 άτομα
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 100 γρ. ρεγκάτο
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
- 150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 αυγό για το πανάρισμα
- Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- 200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1 αυγό χτυπημένο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα.
- Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες.
- Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
- Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. http://www.newsbeast.gr