Κέικ με φράουλες

Υλικά:

250 γρ. αλεύρι
160 γρ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο

180 γρ. πολτοποιημένες φράουλες
½ κουτ.του γλυκού μπέικιν πάουντερ
60 γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη
170 γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια απλή μακρόστενη φόρμα, που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 10 – 15 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε και ψήνουμε 45-50 λεπτά ακόμα. Εξαρτάται από το μέγεθος της φόρμας.http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων