Υλικά για 4 άτομα
- 8 φέτες κοτόπουλο κομμένες πολύ λεπτά
- 8 φέτες μπέικον
- 2 κολοκυθάκια κομμένα julien
- 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη julien
- 2 καρότα κομμένα julien
- 1 κλωναράκι σέλινο λεπτοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα λεπτοκομμένα
- 120 γρ. gouda κομμένο julien
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Παίρνουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τα σοτάρουμε καλά για 3-4 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
- Σοτάρουμε ελαφρώς και τις φέτες μπέικον και κρατάμε στην άκρη. Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Παίρνουμε το κοτόπουλο, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε επάνω σε κάθε ένα από μία φέτα μπέικον, τα λαχανικά και κλείνουμε ρολό με μία οδοντογλυφίδα.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το κλωνάρι δεντρολίβανο και το σκόρδο.
- Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο καλά να ροδοκοκκινίσει από όλες τις μεριές και σβήνουμε στη συνέχεια με το κρασί.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με λίγο τυρί gouda.http://www.newsbeast.gr