ζώδια Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου

Στις 28 Ιουλίου 2022 και ώρα Ελλάδας 8:54 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι αρκετά ευχάριστο, αφού ο Λέων σχετίζεται με τη χαρά, τη δημιουργία, τη διασκέδαση, τον έρωτα και τα παιδιά, και δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να ξεκουραστούμε, να ασχοληθούμε με πράγματα που μας ευχαριστούν και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τον δύσκολο χειμώνα που ακολουθεί.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 28 Ιουλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σου επιφυλάσσει ξεχωριστές στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η αισθηματική σου ζωή είναι ο πρώτος τομέας που θα ευνοηθεί και αν είσαι ελεύθερος, καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα και να βγεις περισσότερο έξω, αφού αναμένεται να συναντήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Αν ήδη διατηρείς μια σχέση, οι κοινές διακοπές με τον σύντροφό σου, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τον δεσμό σας, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μια απρόβλεπτη μεν, καλοδεχούμενη δε, εγκυμοσύνη. Η Νέα Σελήνη επιπλέον, ευνοεί τις ανεξάρτητες επαγγελματικές δραστηριότητες που μπορεί να αποφέρουν σημαντικά έσοδα αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φίλε Ταύρε. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον προσωπικό σου χώρο ή να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Τα περισσότερα γεγονότα θα εξελιχθούν προς όφελός σου με την βοήθεια της τύχης που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν λοιπόν προσπαθείς να πετύχεις μια σημαντική αγοραπωλησία, να κάνεις μια μετακόμιση ή να βρεις το ακίνητο στο οποίο θα δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα ταξίδια, την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι, ή έστω να προγραμματίσεις μικρές και σύντομες αποδράσεις, που θα σε ανανεώσουν. Επιπλέον, θα κάνεις πολλές και σημαντικές γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις φιλικούς δεσμούς, χωρίς να αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις και μια αισθηματική σχέση που θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και θα εξελιχθεί εξίσου καλά. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αυτό το διάστημα, αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή με τον άνθρωπο που αγαπάς. Η Νέα Σελήνη επίσης είναι κατάλληλη για αγορά αυτοκινήτων, υπολογιστών ή άλλου τεχνολογικού εξοπλισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που επηρεάζεται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, φίλε Καρκίνε. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επένδυση αυτό το διάστημα, δεν θα πρέπει να διστάσεις, καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων Καρκίνων, μια ανέλπιστη πρόταση εργασίας, θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Επιπλέον, και στην προσωπική σου ζωή μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση, ή αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε καλύπτει απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει τη νέα προσωπική σου χρονιά. Η τύχη θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα, και πραγματικά θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ζωής σου. Εκτός από την επαγγελματική αναρρίχηση που αναμένεται, είναι πολύ πιθανό να μετακινηθείς σε μια άλλη χώρα με πολύ θετικές προοπτικές. Ένας έρωτας που θα επισημοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα, θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πρόκειται να γνωρίσεις τώρα το άτομο που θα επηρεάσει το πεπρωμένο σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 28 Ιουλίου, πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με μυστικά, απόσυρση και μοναξιά. Ωστόσο αυτή η μοναξιά, είναι δική σου επιλογή και την αποζητάς προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς για λίγο από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου. Έτσι, μπορείς να εκμεταλλευτείς το επόμενο δεκαπενθήμερο για να απολαύσεις τις διακοπές σου με λίγη και καλή παρέα, χωρίς εντάσεις και εξάρσεις. Αν διατηρείς μια σχέση, ίσως αυτή η εθελοντική απομόνωση με τον σύντροφό σου, σου δώσει την ευκαιρία να δεθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, όσο και να προσπαθείς να το αποφύγεις, θα ενδώσεις σε έναν πειρασμό ο οποίος όμως είναι άγνωστο το πόσο θα κρατήσει.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις καινούργιες παρέες με άτομα, με τα οποία θα ταιριάξεις σε όλα τα επίπεδα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το νέο φιλικό αυτό περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση ζωής και να πάρει πολύ γρήγορα το δρόμο της επισημοποίησης. Αν ήδη διατηρείς μια σταθερή σχέση, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις το χρόνο να ανακαλύψεις καινούργια ενδιαφέροντα μαζί με τον σύντροφό σου, που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο περιπετειώδη και ενδιαφέρουσα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Ζυγών που είναι αναγκασμένοι να εργαστούν αυτή τη θερινή περίοδο, μην απογοητεύεσαι, αφού πέρα από τα αυξημένα εισοδήματα, ίσως σου ανοίξει ο δρόμος για μια ανώτερη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που φέρνει την καριέρα σου σε πρώτο πλάνο. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται να σου ανοίξει προοπτικές που δεν φαντάζεσαι και να σου εξασφαλίσει μια ανοδική πορεία που φυσικά θα σου εξασφαλίσει και την βελτίωση των αποδοχών σου. Η εξέλιξη αυτή θα σου επιτρέψει να κάνεις σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στο οικιακό σου περιβάλλον. Ίσως λοιπόν αποφασίσεις να μετακινηθείς σε ένα καλύτερο χώρο, ή αν μένεις ακόμα με τους γονείς σου, να αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιηθείς. Δεν αποκλείεται ωστόσο να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή απλά να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, στις 28 Ιουλίου, διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που εγγυάται θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη υποδεικνύει ότι οι περισσότερες αλλαγές μπορεί να γίνουν ακόμα και εν αγνοία σου από καθαρή τύχη. Σημαντική εύνοια μπορεί να προέλθει μέσα από μακρινά ταξίδια, νομικές υποθέσεις, άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό ή ένα νέο κύκλο σπουδών. Σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις τις επόμενες δυο εβδομάδες μόνο θετική επιρροή θα έχουν στο μέλλον σου. Είναι ακόμα πιθανό, η επισημοποίηση μιας σχέσης να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου, ή αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση που θα δημιουργήσεις αυτό το διάστημα, να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, επηρεάζει τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα έχει μια θετική επίπτωση τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις χρέη ή οφειλές προς τρίτους, αυτό το διάστημα, θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου, ενώ αν σκέφτεσαι μια επένδυση, ή μια αγοραπωλησία, θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Στον ερωτικό τομέα, ίσως είναι καιρός να αναθερμάνεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, αφού τώρα θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο για να αποδείξεις τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν διατηρείς μια σχέση χωρίς προβλήματα, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα γίνει ακόμα πιο φλογερή και παθιασμένη. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να ξέρεις ότι σε περιτριγυρίζουν πολλοί πειρασμοί και είναι στο χέρι σου να επιλέξεις το κατάλληλο άτομο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου, φίλε Υδροχόε, που θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα πρέπει τώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Το καινούργιο φεγγάρι, θα σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες και να επισπεύσεις τα γεγονότα, ειδικά αν είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό, μια εντελώς τυχαία γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σύντομα στην πιο σοβαρή σχέση που έχεις δημιουργήσει μέχρι τώρα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη και για νέες συνεργασίες ή υπογραφές συμβολαίων που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η καλοκαιρινή περίοδος, συνήθως συμπίπτει με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς τις διακοπές σου όπως θα ήθελες. Το καινούργιο φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 28 Ιουλίου, μπορεί να σου στερεί κατά κάποιο τρόπο την διασκέδαση, υπόσχεται όμως να σε ανταμείψει γενναία τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέα έσοδα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επιπλέον, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που θα βελτιώσει σημαντικά την εμφάνισή σου αλλά και τη φυσική σου κατάσταση.

Πηγή: Myastro.gr