Γιαουρτοζελέ

1 διπλός φάκελος ζελέ κεράσι

250 γρ. χυμός βύσσινο έτοιμος

400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Φρέσκα κεράσια, για τη διακόσμηση

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του, μόνο που το κρύο νερό το αντικαθιστούμε με τα 250 γρ. χυμό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και ρίχνουμε λίγο-λίγο το ζελέ ανακατεύοντας καλά. Οταν ενωθούν εντελώς τα δύο υλικά, αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα μεσαίου μεγέθους. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Οταν θελήσουμε να το σερβίρουμε, βουτάμε στιγμιαία τη φόρμα σε ζεστό νερό και την αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα. Διακοσμούμε με φρέσκα κεράσια.