Ζώδια Ερμής στον Καρκίνο από 5 Ιουλίου

Στις 5 Ιουλίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως τις 19 Ιουλίου 2022. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα από μια πιο συναισθηματική σκοπιά και που οι σκέψεις μας καθορίζονται από τις διαθέσεις μας. Γινόμαστε πιο αμυντικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε,

ενώ τα ενδιαφέροντά μας στρέφονται προς το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και τις σχέσεις σου με τους οικείους σου. Ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στον χώρο που μένεις, να φιλοξενήσεις ή να φιλοξενηθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιλύσεις κάποιο οικογενειακό πρόβλημα και να υπάρξουν κάποιες προστριβές με τους γονείς σου. Γενικά, θα σου έρθει μια έντονη νοσταλγία για τα παιδικά σου χρόνια, παλιές αναμνήσεις και στιγμές που θα θελήσεις να τις μοιραστείς και να τις συζητήσεις, αναπολώντας εκείνες τις εποχές.

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, ανεβάζοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση. Οι επαφές σου αυξάνονται, μιλάς με περισσότερο κόσμο και κάνεις νέες γνωριμίες που χρησιμεύουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να διαπραγματευτείς μια αγοραπωλησία ή να αλλάξεις μεταφορικό μέσον. Οι καθημερινές σου μετακινήσεις αυξάνονται, όπως και οι ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις και ταξίδια αναψυχής. Τέλος, είναι ένα καλό διάστημα για να δρομολογήσεις μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφοντάς την προσοχή σου σε οικονομικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό ίσως χρειαστεί να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από τους οικείους σου, ενώ γενικά φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες και να επαναφέρεις το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας. Παράλληλα, είναι πιθανό να διαπραγματεύεσαι κάποια οικονομική συμφωνία στον χώρο της δουλειάς σου ή να αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τέλος, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αγορές για το σπίτι σου ή μερικά δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου κάνοντάς σε πιο συναισθηματικό στην επικοινωνία σου. Μιλάς πιο ανοιχτά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με τον/την σύντροφό σου, εκφράζεις αυτά που νιώθεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια, ενώ παράλληλα γίνεσαι καλύτερος/η στις διαπραγματεύσεις και χρησιμοποιείς την πειθώ σου για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου ή ευνοϊκούς όρους σε μια συμφωνία. Παράλληλα, ίσως να αυξηθούν οι μετακινήσεις σου αυτή την εποχή ή να οργανώσεις ένα ταξίδι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ακόμη, είναι ένα καλό διάστημα για να μάθεις καινούρια πράγματα, να διαβάσεις βιβλία ή να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, ενεργοποιώντας την διαίσθησή σου. Θα αφουγκράζεσαι καλύτερα την εσωτερική σου φωνή και το ένστικτό σου θα σε οδηγεί στις κατάλληλες αποφάσεις σε όποιο ζήτημα κι αν αντιμετωπίζεις. Είναι πιθανό να έχεις έντονα όνειρα αυτή την εποχή ή να γίνεσαι μάρτυρας περίεργων συμπτώσεων που θέλουν να σου περάσουν ένα μήνυμα. Από την άλλη, ίσως να έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος με τον εαυτό σου ή να περιορίσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνει πιο κοινωνικό και επικοινωνιακό με τους φίλους και τις παρέες σου. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να γνωρίσεις καινούρια άτομα, να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ή να συναντήσεις παλιούς σου γνώριμους. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να λάβεις συμβουλές από τους οικείους σου για ένα θέμα που σε απασχολεί ή να παρέχεις εσύ την βοήθειά σου σε ένα κοντινό σου άτομο. Γενικά, επιδεικνύεις περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία για τον περίγυρό σου και ίσως να αποκτήσεις κάποια ενδιαφέροντα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Τέλος, είναι πιθανό να φτάσεις πιο κοντά σε κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας. Θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε κάποια πράγματα για το επαγγελματικό σας μέλλον και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με ανώτερους, αναφορικά με ένα νέο εγχείρημα που καλείστε να αναλάβετε ή να θελήσετε εσείς να προβάλετε κάποιες ιδέες που θα σας χαρίσουν αναγνώριση. Ακόμη, αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, είναι πιθανό να σας γίνει μια σημαντική πρόταση ή να ακούσετε κάποια είδηση που σας λύνει τα χέρια και σας βοηθά να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, σε ένα ευνοϊκό κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια και αποδράσεις, ενώ παράλληλα φαίνεται πως αποκτάτε μια δίψα για γνώση και επέκταση. Θα θελήσετε να μάθετε και να δείτε καινούρια πράγματα, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και μετεκπαίδευσης ή να εξειδικευθείτε σε ένα αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης, θα έχετε την διάθεση να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας ή να δρομολογήσετε κάποια επαγγελματική συνεργασία. Γενικά, συζητάτε περισσότερο για κοινωνικά, θρησκευτικά ή πολιτικά ζητήματα και ίσως να εκφράζετε με περισσότερο δογματισμό τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν χρέη, περιουσιακά ή οικονομικές συμφωνίες. Αν σου οφείλονται κάποια χρήματα, είναι πιθανό να σου επιστραφούν την περίοδο αυτή ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα συμβίωσης, κοινών πόρων ή για σεξουαλικής και συναισθηματικής φύσεως ζητήματα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να εκμυστηρευτείς κάποια μυστικά στον/στην σύντροφό σου ή αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, να έχεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Θα χρειαστεί να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον/την σύντροφό σου, καθώς ενδέχεται να γίνεις πιο παρορμητικός/ή στον τρόπο που εκφράζει ή να δέχεσαι μια παθητικότητα από την άλλη πλευρά που σε προβληματίζει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, σου ξυπνά μια διάθεση για συντροφικότητα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα μοιράζεστε κοινές ιδέες. Η πορεία του Ερμή φέρνει εξελίξεις και σε θέματα συνεργασιών. Ίσως, να κάνεις κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους σου για ένα ομαδικό εγχείρημα ή να δρομολογήσεις μια νέα συνεργασία με κάποιο οικείο σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα και τον τομέα της εργασίας σου. Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με πρακτικές, καθημερινές υποχρεώσεις ή να εντάξεις καινούριες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες αυξάνεται, όπως και οι επαγγελματικές σου μετακινήσεις. Παράλληλα, φαίνεται να σε απασχολεί το σώμα και η φυσική σε κατάσταση και ίσως να ξεκινάς ένα πρόγραμμα διατροφής ή να διαβάζεις νέες μεθόδους για την βελτίωση της ποιότητας ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, εκκινώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα και ερωτική περίοδο για το ζώδιό σου.Το φλερτ και η διασκέδαση δε θα λείψουν από τη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούρια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας χαρακτηρίζει η πολύ καλή επικοινωνία. Οι δεσμευμένοι διανύουν μία πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι τους και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να σκέφτονται την δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Παράλληλα, θα έχεις μεγαλύτερη έμπνευση και διάθεση για δημιουργία, κάνοντας την περίοδο αυτή ιδανική για να προωθήσεις τα ταλέντα σου ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου.

Πηγή: Myastro.gr