Και στο βάθος αυτοδυναμία…

Τα φέρανε από εδώ τα φέρανε από εκεί… και την άλλη εβδομάδα ο Αλέξης θα σουλατσάρει στο Μέγαρο Μαξίμου. Το επικοινωνιακό team της ΝΔ αποδείχθηκε για τα πανηγύρια. Έκανε  τα αδύνατα δυνατά ώστε να του δώσει την αυτοδυναμία στο πιάτο.
 
Παραταύτα συνεχίζουν οι αθεόφοβοι το παραλήρημα της τρομοκρατίας και της καταστροφολογίας κανονικά χωρίς να
βλέπουν ότι η συγκεκριμένη επικοινωνιακή πολιτική τους γύρισε μπούμερανγκ.
 
Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς… Οι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ τον σφυγμό της κοινωνίας αλλά μόνο τον σφυγμό των ολίγων… Την τρομοκρατία που ασκούν τώρα ότι δήθεν τάχα μου αν έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία θα πέσει ο ουρανός πάνω στα κεφάλια μας,  την έκαναν πράξη οι ίδιοι στα σαρκία μας  επί των ημερών τους.  Κατακρεούργησαν τους Έλληνες με λίγα λόγια. Μείωσαν  το εισόδημα των εργαζομένων από 30% έως 60%, αύξησαν την φορολογία όσο δεν έπαιρνε άλλο…
 
Όπου και να στεκόσουν τα δύο τελευταία χρόνια άκουγες νεότερους και γηραιότερους  να έχουν ένα μόνο θέμα συζήτησης. Το πώς θα καταφέρουν να πληρώσουν  την εφορία.  Την ίδια ώρα αν παρεμπιπτόντως αν  έχεις κάνα χιλιάρικο στην άκρη, άπλωναν την χερούκλα τους  και στο έπαιρναν διότι από το δικό σου χιλιάρικο θα σωνόντουσαν. Τα λουλούδια της λίστας Λαγκάρντ ήταν ημέτεροι και δεν μπορούσαν να τα πειράξουν τα παιδιά!!!
 
Τι να χαμπαριάσουν λοιπόν τώρα οι ψηφοφόροι όταν εσείς τους λέτε ότι θα αδειάσουν τα ΑΤΜ!!!  Δεν έχουν πλέον σέντσι έτσι κι αλλιώς.
 
Εξοντώσατε μια ολόκληρη τάξη, την μεσαία, αυτήν που εσείς ονομάζετε ''νοικοκυραίους'' και αυτούς που κυρίως σήμερα προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε. 
 
Κυριακή κοντή γιορτή και θα καταλάβετε ότι όσο εσείς καταστροφολογείτε περνώντας τους για πρόβατα επί σφαγή  τόσο αυτοί πεισμώνουν και θα σας τιμωρήσουν…

Πηγή: topontiki.gr