«Μάχη» στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Ουρές σχημάτιζαν και σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ έξω από
τα υποκαστήματα του Οργανισμού προκειμένου να υποβάλουν αίτηση ένταξης στη ρύθμιση των λήξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, η οποία εκπνέει στις 30 Απριλίου.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής λίγο μετά τις 10 το πρωί και ενώ στα γκισέ εξυπηρετούνταν ασφαλισμένοι με αριθμό εξυπηρέτησης το 42, υπήρχαν ασφαλισμένοι που είχαν πάρει χαρτάκι προτεραιότητας με αριθμό 260.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΕ Τάσο Πετρόπουλο «την πρώτη μέρα της ρύθμισης προσήλθαν 100, τη δεύτερη 300 και τώρα έχουμε πάει στα 8.000 και 10.000 άτομα την ημέρα».
«Πρέπει να μάθουμε να είμαστε όλοι συνεπείς. Δεν κατηγορώ τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι άρχισαν να πληροφορούνται με καθυστέρηση όλες αυτές τις ρυθμίσεις και να αντιλαμβάνονται την ευεργετική επίδραση που θα έχει στη δική τους τη δραστηριότητα» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο MEGA ο διοικητής του ΟΑΕΕ.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο παράτασης απάντησε ότι «αν έχουμε τεχνικά προβλήματα θα εισηγηθούμε παράταση, αλλά πρέπει να περάσει με διάταξη νόμου».
protothema

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων