Γρήγορη μους σοκολάτας για μικρούς και μεγάλους

Υλικά:
4  φρέσκα αυγά
130 γρ. ζάχαρη
200 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. κονιάκ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε
με σύρμα σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα τετραπλάσιο σε όγκο. Ταυτόχρονα λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο και ρίχνουμε το κονιάκ.
Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα καλά με μία μαρίζ και το βάζουμε σε μπολάκια. Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον. Η μους μας είναι έτοιμη.
Γαρνίρουμε με σαντιγί και τρούφα ή ξύσμα σοκολάτας. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων