Υλικά για 2 άτομα
- 300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Ελαιόλαδο
- Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
- 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά.
- Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί.
- Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα. http://www.newsbeast.gr