Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

  • 300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ελαιόλαδο
  • Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί           

    Εκτέλεση

  • Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά.
  • Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί.
  • Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Εκτός πρίζας...

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων