Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

  • 300 γραμμ. μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μπουκιές
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Ελαιόλαδο
  • Φυλλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί           

    Εκτέλεση

  • Αλατίστε και αλευρώστε το συκώτι. Τηγανίστε το σε λάδι σε χαμηλή φωτιά.
  • Πασπαλίστε με όσο δεντρολίβανο θέλετε (1 κ.γ. για ελαφρύ άρωμα) και σβήστε το με το κρασί.
  • Κατεβάστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο τουλάχιστον για μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα. http://www.newsbeast.gr