Nτομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

Υλικά:

4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ. τόνο σε νερό

150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
Αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:


Στραγγίζουμε τον τόνο, προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πάλι καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Πλένουμε τις ντομάτες, ανοίγουμε γύρω γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι.

Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.

Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους.

Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.

Πηγή: greece.fage

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων