Nτομάτες γεμιστές με τόνο και γιαούρτι

Υλικά:

4-5 μεγάλες ντομάτες
300 γρ. τόνο σε νερό

150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
Αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:


Στραγγίζουμε τον τόνο, προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πάλι καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Πλένουμε τις ντομάτες, ανοίγουμε γύρω γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι.

Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.

Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους.

Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.

Πηγή: greece.fage

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων