Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα

Άλλη μια όμορφη μέρα θα είναι η σημερινή αφού έρχεται η σειρά της Αφροδίτης στον Λέοντα να κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη, προσφέροντας μας εύνοια και ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τόσο το επίπεδο της ζωής μας, όσο και τα ερωτικά μας. Εκτός λοιπόν του ότι θα είμαστε εξωστρεφείς, θα συναντήσουμε και θα μιλήσουμε με αρκετό κόσμο, ίσως πάρουμε δώρα, bonus ή χρήματα, θα έχουμε και τα τυχερά μας, με γνωριμίες προσώπων, που θα μας χαρίσουν
μοναδικές στιγμές και θα φροντίσουν να μη μας λείψει τίποτα! Μην το σκέφτεστε πολύ. Ντυθείτε και κυκλοφορήστε! Η καλοπέραση και η διασκέδαση είναι εγγυημένες και η τύχη για άλλη μια φορά θα βάλει το χεράκι της για να μας πάει στο παραπάνω level!                         Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; 

Λέοντες και Τοξότες η τύχη σας έχει πάρει αγκαζέ, οπότε καλά θα κάνετε να την αφήσετε να σας οδηγήσει, επαγγελματικά και προσωπικά όπου θέλει. Να είστε σίγουροι ότι για σας δουλεύει!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, απλώστε τα χεράκια και πάρτε ό,τι σας προσφέρουν. Απλά, ρεγουλάρετε τον ενθουσιασμό σας και δέστε το καλά για να μη μείνετε μόνο με τις υποσχέσεις.

Σκορπιοί και Ιχθύες Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και σας καλούν να τις διαβείτε. Ερωτικά ή/και οικονομικά θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία!

Αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ ♈
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να «ξεδώσεις» με κάθε τρόπο, αφήνοντας στην άκρη… ντροπές και ενδοιασμούς! Επιπλέον, μπορεί να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς την χαρά ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει ότι πίσω από τους «χαριεντισμούς» κρύβονται και άδηλες προθέσεις, ας μην είσαι λοιπόν τόσο… αθώος/α ή ανυποψίαστος/η για όλα εκείνα τα σοβαρά ζητήματα, που άπτονται της καριέρας σου. Αν μάλιστα «μπεις στο μάτι» των «κακών», τότε… καλά ξεμπερδέματα!


ΤΑΥΡΟΣ ♉
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει το «οκ» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθεια από την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου «σκάσει» ένα μυστικό, ενώ ενισχύει την τάση σου για έρευνες και μελέτες. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί όμως και να προκαλέσει μια «τελειωτική» ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου αλλά και να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο χαλαρή και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για εξόδους, ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με χαρούμενα όσο και γοητευτικά άτομα αλλά και θα αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τείνει να σε μπλέξει σε οικονομικές ατασθαλίες, ενώ σε καμία περίπτωση μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Από εκεί και ύστερα βέβαια οφείλεις να διαχειριστείς συνετά τις καταστάσεις, αποφεύγοντας τις σπατάλες για ζητήματα… καρδιάς! Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου ορίζει μια ακόμη κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε ωστόσο, αφού όσο εύκολο είναι να σε «απογειώσουν» κοινωνικά, άλλο τόσο είναι να σε «θάψουν» αν δεν πας με τα νερά τους!


ΛΕΩΝ ♌
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει… χαρές και πανηγύρια, πιστοποιώντας ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, ακόμη και μέσα από «εκκεντρικότητες». Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις το look σου επί το… θεαματικότερο!. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα τις «υπόγειες διαδρομές» στα εργασιακά σου, ώστε να επωφεληθείς κι εσύ από αυτές. Επιπλέον, πρέπει να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων, με κύριο «πιάτο» τις προσωπικές υποθέσεις σου και την ανάμιξη τρίτων σε αυτές. Αν βέβαια έχεις να κρύψεις εσύ κάτι, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις, με ότι συνεπάγεται αυτό! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σπέρνει πάθη και εμμονές στο διάβα σου, ίσως όμως να ορίσει και μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Αν πάλι αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε υπονομεύει, δεν έχεις παρά να τον/την «στείλεις» από εκεί που ήρθε!



ΖΥΓΟΣ ♎
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει γλέντια, παιχνίδια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα –αλλά κυρίως την διάθεση- να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου, ανεξάρτητα με το αν προσδοκούν από σένα και μια… άλλου είδους ανταπόκριση! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος ενός κύκλου σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα κι εδώ τα καλά νέα είναι η δυνατότητά σου να κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις. Από εκεί και ύστερα, μπορεί να «παιχτεί» και κάτι πιο… προσωπικό αλλά το «φιλελεύθερο» κλίμα που επικρατεί μάλλον δεν κάνει για τα «δόντια» σου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια, ίσως όμως να «τερματίσει» και την καχυποψία σου γύρω από ζητήματα ή συμπεριφορές, που δεν κρύβουν τίποτα από πίσω.


ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες, εκδρομές και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να κάνεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η. Φυσικά «παίζει» και ένα ταξίδι που θα… αφήσει εποχή! Επιπλέον, με την τύχη σου να «τα σπάει» μπορείς να την δοκιμάσεις όπου θέλεις, έχεις-δεν έχεις τα προσόντα για αυτό. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει λιγότερο πλεονέκτη και πιο υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποια πράγματα είναι «στημένα»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου δωρίσουν αυτό που επιθυμείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι «στοχοπροσηλωμένος/η» σε μια επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση, ενδέχεται να… εκνευριστείς από τις επιπολαιότητες ατόμων του περιβάλλοντός σου, πολύ περισσότερο που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου δεν «σηκώνουν» τέτοιου είδους παρασπονδίες. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αφεθείς στην ροή;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου. Επιπλέον, στην παρούσα φάση οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την, ξέροντας όμως ότι υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει αποφασισμένο να κόψεις μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου αλλά και πιο καχύποπτο/η, αφού γίνονται πολλά στο παρασκήνιο.


ΙΧΘΥΕΣ ♓
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς ή να λάβεις έξτρα περιποιήσεις. Να θυμάσαι ωστόσο ότι σε θέματα υγείας και διατροφής, η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες και περιορισμούς! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλους/ες εκείνους/ες που αποδείχθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σου, ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον/α «κολλητό/η» σου!

ΠΗΓΗ:astrology.gr