Μπισκότα με μέλι και αμύγδαλα για να συνοδεύσετε τον καφέ σας

Υλικά:
15γρ ανάλατο βούτυρο
15γρ double cream
75γρ μέλι
35γρ ζάχαρη άχνη
1/2 κ.σ. αλάτι
1 μικρή πρέζα χυμό λεμονιού
20γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ θρυμματισμένα αμύγδαλα


Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώσε το βούτυρο και μετά ρίξε μέσα την κρέμα, το μέλι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τον χυμό λεμόνι (ελάχιστο, αλλιώς το μίγμα δε θα δέσει σωστά και τα μπισκότα θα απλωθούν πολύ στο ψήσιμο) και το αλεύρι και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μετά ρίξε τα αμύγδαλα και ανακάτεψε μέχρι να καλυφθούν.
Άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και σχημάτισε από το μείγμα μπισκότα, χρησιμοποιώντας περίπου 1 κουταλιά της σούπας μείγμα για το κάθε μπισκότο.
Ψήσε τα στους 180 βαθμούς για 7 λεπτά. Μετά βγάλε τα από το φούρνο και άφησε τα να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
Μπορείς να τα απολαύσεις με τον καφέ ή το τσάι σου το πρωί ή με παγωτό για επιδόρπιο.                    www.govastileto.gr