Λαφαζάνης: «Το μνημόνιο δίνει τη χαριστική βολή στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο»...

Για τις επιπτώσεις του Μνημονίου προειδοποίησε ο
επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με...
εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτροφών που πραγματοποιούν κινητοποιήσεις πανελλαδικά.

«Το μνημόνιο, δίνει τη χαριστική βολή στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας», υποστήριξε κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτροφών, ο κ. Λαφαζάνης.

«Τα μέτρα που περιλαμβάνονται από την υπερφορολόγηση των αγροτών μέχρι τις αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ μέχρι την αύξηση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και τόσα αλλά, ακόμα και τα απαράδεκτα μέτρα για το φρέσκο γάλα, όλα αυτά εξοντώνουν τον αγρότη, εξοντώνουν τον κτηνοτρόφο», σημείωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ που τόνισε:

Την Κυριακή των εκλογών, έχει μια ευκαιρία ο ελληνικός λαός να αντιδράσει και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ για δεύτερη φορά, μετά το δημοψήφισμα, ένα μεγάλο ΟΧΙ και αυτό σημαίνει ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα. Αν η Λαϊκή Ενότητα βγει ισχυρή από τις κάλπες -και θα βγει ισχυρή με την ψήφο του ελληνικού λαού-, τότε τέρμα από τη Δευτέρα τα μνημόνια, τέρμα η λιτότητα , τέρμα η φορολεηλασία, τέρμα οι νάρκες στο μέλλον της ελληνικής νεολαίας.... http://nonews-news.blogspot.gr