Κωνσταντοπούλου: Έγκλημα κατά τις ανθρωπότητας και εσχάτη προδοσία το Μνημόνιο.

«Η χώρα έχει περισσότερα όπλα παρά ποτέ και δεν είναι εγκλωβισμένη στο μονόδρομο του μνημονίου» τόνισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Η Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε το τρίτο μνημόνιο
«έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» από την πλευρά των δανειστών και ως πράξη «εσχάτης προδοσίας» από τους Έλληνες πολιτικούς.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η χώρα όχι μόνο δεν είναι «εγκλωβισμένη στο μονόδρομο του Μνημονίου», αλλά αντίθετα σήμερα «έχει περισσότερα όπλα παρά ποτέ» ώστε να αντιμετωπίσει τις αξιώσεις των πιστωτών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι τα όσα υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός περί δέσμευσης των εταίρων για ρύθμιση του χρέους – το οποίο χαρακτήρισε «επονείδιστο» - είναι «απάτη».
Στη συνέχεια του καταλόγισε κακό χειρισμό της διαπραγμάτευσης που εξέθεσε τη χώρα στις βουλές των δανειστών, ενώ καταδίκασε ως «έγκλημα» στην απόφασή του να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές λέγοντας στο λαό «απελπίσου» ώστε να υπογράψουμε Μνημόνιο.
Η Ζωή  Κωνσταντοπούλου υποστήριξε, επίσης, πως η απόφαση για προσφυγή στις κάλπες ελήφθη στην πραγματικότητα σε συνεννόηση με τους δανειστές, ώστε να «εκκαθαριστεί» το πολιτικό σκηνικό από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις. «Είναι εκλογές Σόιμπλε... Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών».
Πηγή:  topontiki.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων