Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκαν πάνω από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια στο κινητό του...

Περισσότερα από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια βρέθηκαν μέσα στο κινητό τηλέφωνο του Παντελή Παντελίδη, το οποίο έχει στην κατοχή της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso, η οικογένεια του ανακάλυψε ένα μικρό μουσικό θησαυρό ανοίγοντας το κινητό του, το οποίο ευτυχώς βρίσκεται στα χέρια τους και όχι στα χέρια κάποιου "ελαφροχέρη", καθώς υπήρχαν φόβοι πως μετά το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, κάποιος το πήρε από το χώρο της τραγωδίας.
 
Πάνω από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια βρίσκονται στο κινητό του, με την οικογένεια του να μην έχει αποφασίσει ακόμα το πώς τα διαχειριστούν.
 
Πριν λίγες ημέρες ακούστηκε πως οι αγαπημένοι άνθρωποι του 32χρονου, επιθυμούν να δωρίσουν τα τραγούδια του γιου τους στον καλό του φίλο Αντώνη Ρέμο, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη, αποκάλυψε στην Espresso πως δεν υπάρχει προς το παρόν τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα της «Espresso», οι άνθρωποι της εταιρίας του, τον πίεζαν να αρχίσει να συγκεντρώνει τραγούδια για το νέο του CD, με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει πως θα το κάνει μετά την πρεμιέρα του Teatro που είχε οριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.
Όμως ο Παντελής Παντελίδης «βιάστηκε» να φύγει...