Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΛΑΕ Θήβας, με το Δημήτρη ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και το Γιώργο ΡΩΜΑΝΙΑ

Σας καλούμε σε εκδήλωση-συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας Θήβας, με ομιλητές το Δημήτρη ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, πρώην υπουργό Κοινωνικών
Ασφαλίσεων και το Γιώργο ΡΩΜΑΝΙΑ, πρώην ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ, την Πέμπτη 18/2/2016 και ώρα 19:30.

Οι προωθούμενες προτάσεις της Κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του Ελληνικού λαού.
Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους αγρότες, σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.
Η εντεινόμενη αντίσταση του ελληνικού λαού, απέναντι στο αντιασφαλιστικό σχέδιο, αποδεικνύει στην Κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές ότι η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει.

Όχι στην κατεδάφιση της κοινωνικής Ασφάλισης.