«Μην “αγοράζετε” τα παραμύθια για ανεξάρτητες και υπερήφανες πολιτικές… οι δανειστές ελέγχουν τα πάντα».

Στον απολογισμό της δύσκολης πραγματικότητας του Μνημονίου, που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, προχωρεί ο Μιχάλης Ιγνατίου, με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος σημειώνει μεταξύ άλλων και με νόημα τα εξής:

“Η Ελλάδα είναι σιδηροδέσμια αυτή τη στιγμή, και οι δανειστές ελέγχουν τα πάντα. Μην “αγοράζετε” τα παραμύθια για ανεξάρτητες και υπερήφανες πολιτικές των πολιτικών μας.
Η παρουσία του ΔΝΤ, ιδιαίτερα στο τελευταίο ελληνικό πρόγραμμα, είναι αρνητική. Δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει στη λεγόμενη “πολιτική λύση”, και όσο περνά ο καιρός και η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, τα αιτήματά του αυξάνονται.
Το σύνολο των απαιτήσεων του Ταμείου, θα οδηγήσει την κυβέρνηση σε κατάρρευση, διότι, ό, τι και να λένε οι κομματικοί, έχει και η υποταγή τα όριά της, όπως είπε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο παραμένει στο σκηνικό το ΔΝΤ, το οποίο απαιτεί να γίνουν δεκτές όλες οι απαιτήσεις και οι “ανησυχίες” του, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση των πολιτών. Θα γίνει ακόμα χειρότερη”.
Πηγή:  ysterografa.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων