Ομελέτα με καπνιστό σολομό και άνηθο

Υλικά:

• 200γρ πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες


• λίγο Lurpak
• 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
• 6 αυγά
• 70γρ καπνιστό σολομό, κομμένο σε φέτες
• μία μικρή χούφτα άνηθο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

1. Ξεκινήστε βράζοντας τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν, στραγγίξτε τις και τοποθετείστε τις στην άκρη.
2.  Ενώ μαγειρεύονται οι πατάτες, προσθέστε μία μικρή ποσότητα Lurpak σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.
3. Χτυπήστε τα αυγά και καρυκεύστε.
4.  Προσθέστε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σολομό και τον άνηθο στα αυγά και ανακατέψτε.
5. Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι και προσθέστε άλλη μία μικρή ποσότητα Lurpak. Ρίξτε το μείγμα των αυγών και αφήστε το για λίγα λεπτά ή έως ότου το κάτω μέρος έχει αρχίσει να σταθεροποιείται. Προθερμάνετε το γκριλ.
6. Τοποθετείστε το τηγάνι κάτω από το γκριλ στο φούρνο, έτσι ώστε να ψηθεί και η επάνω πλευρά του. 7. Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε με φρέσκια ντομάτα.

Μία συνταγή της Lurpak http://www.govastileto.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων