ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορεί να ακούγεται καλό το ότι δεν πρέπει να μαθαίνουν άλλοι τα προσωπικά μας δεδομένα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί στο τέλος κάποιος ελέγχει τα δεδομένα όλων μας και αυτός ο κάποιος δεν είναι μια δημοκρατική κοινωνία, αλλά κάτι έξω από αυτήν.

Για παράδειγμα, παλιότερα δημοσιεύονταν όλα τα ονόματα αυτών
που εισάγονταν στα πανεπιστήμια και η κοινωνία ελάμβανε γνώση. Σήμερα ο κάθε υποψήφιος μαθαίνει μέσα από ένα ψηφιακό σύστημα, μόνο ό,τι αφορά τον ίδιο. 

Τα ίδια γίνονται και εντός των σχολών, ο κάθε φοιτητής πληροφορείται ηλεκτρονικά μόνο τα δικά του αποτελέσματα και όχι από μια αναρτημένη κατάσταση με τα ονόματα όλων. Αν ένας ανίκανος παίρνει άριστα 10 και ένας ικανός 5, κανείς δεν θα το μάθει ποτέ.

Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν παντού με την ψηφιοποίηση των πάντων.

Μπορεί μεν εμείς οι κοινωνοί να μην πληροφορούμαστε τίποτα και να είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι, σε μια εποχή όπου οι κατευθυνόμενες πληροφορίες πέφτουν βροχή, όμως πάνω από όλους και έξω από την κοινωνία, υπάρχουν μάτια που βλέπουν όλα τα στοιχεία όλων μας. Είναι αυτός που χειρίζεται το σύστημα, είναι αυτός λέγεται ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, είναι αυτός που λέγεται ΤΑΧΙS, κ.λ.π.

Συμπέρασμα: Η δικαιολογία της απόκρυψης κάποιων προσωπικών στοιχείων, από τα μάτια της κοινωνίας, στην ουσία συμπαρασύρει τα πάντα και οδηγεί σε μια σκλαβιά σε κάποια κέντρα, τα οποία με ένα enter ή με ένα delete, μπορούν να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων, χωρίς ούτε οι ίδιοι να έχουν μέτρο σύγκρισης και να αντιλαμβάνονται αν αυτό έγινε δίκαια ή με κάποια σκοπιμότητα. http://hassapis-peter.blogspot.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων