Κανταΐφι αλμυρό

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό κανταΐφι από το παραδοσιακό σιροπιαστό σας προτείνουμε να φτιάξετε με αλμυρά υλικά. Με τρία διαφορετικά τυριά,
πιπεριά Φλωρίνης και άλλα υλικά που θα προσθέσετε στη συνταγή σας θα έχετε φτιάξει ένα νόστιμο γεύμα.

Yλικά
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
200 γρ. γκούντα τριμμένο
200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
200 γρ. φέτα τριμμένη
2 αβγά χτυπημένα
1/2 φλ.  γάλα
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
2 κ.γ. τριμμένο δυόσμο
1/2 φλ. καλό ελαιόλαδο
1/2 βούτυρο

Εκτέλεση
    Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με τις πιπεριές και το δυόσμο
    Απλώνετε σε βουτυρωμένο ταψί το μισό κανταΐφι και από επάνω τη γέμιση
    Προσθέτετε και το υπόλοιπο κανταΐφι από επάνω
    Χαράξτε σε μικρά κομμάτια και ρίχνετε τα αβγά χτυπημένα στο γάλα
    Προσθέτετε στο τέλος το υπόλοιπο βούτυρο
    Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο - πάνω κάτω- μέχρι να ροδίσει το κανταΐφι
    Βγάζετε το ταψί από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!
flowmagazine.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων