Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία .Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 10 Αυγούστου 2021 ο Ερμής από τις 28° 24’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Δία που θα βρίσκεται στις 28° 24’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μας κάνει να υπερεκτιμήσουμε, όχι μόνο τις δυνατότητές μας, αλλά και τα ίδια μας τα συναισθήματα.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας, στην παρούσα φάση της ζωής σας, σε σχέση με κάποια διένεξη που έχετε με άτομα που ανήκετε στον ίδιο σύλλογο ή κοινωνική ομάδα. Οργανώστε σωστά τις συμμαχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα από το επαγγελματικό ή ακόμα και οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πιέσουν να αποδεχθείτε καταστάσεις που, ούτε στην φύση σας είναι, ούτε τις έχετε ανάγκη. Βάλτε τα όριά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι. Για ό,τι σας πουν και σας υποσχεθούν καλό είναι να «κρατήσετε πισινή», τουλάχιστον μέχρι να διασταυρώσετε τις πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τις οικονομικές σας δοσοληψίες γιατί μπορεί στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας να θελήσουν να σας ξεγελάσουν σε σχέση με χρήματα που έχετε λαμβάνειν αλλά και να υπερεκτιμήσετε μια νέα συνεργασία.     

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Μόνο με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό θα βγάλετε άκρη. Ακούστε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό όμως μπορεί να σας δημιουργήσει και μεγάλες προσδοκίες σε σχέση με το τι θέλετε και το τι μπορείτε τελικά να έχετε. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και αρκετά διαχυτικοί κυρίως γιατί έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και μέσα από την ανταλλαγή ενεργειών να αισθανθείτε καλύτερα. Δεν έχουν όμως όλοι την ίδια διάθεση με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή λειτουργεί σαν συνισταμένη που προκύπτει από τις δυο συνιστώσες της ζωής σας : την επαγγελματική σας ζωή και την οικογενειακή σας ζωή. Διορθώστε το κομμάτι που υστερεί και θα φτιάξει και το άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και προχωρήστε μπροστά χωρίς ωστόσο να χάνετε το μέτρο γιατί εξαιτίας της ανυπομονησίας σας και της ανάγκης σας να γίνουν όλα όπως τα έχετε φανταστεί, μπορεί να κάνετε λάθος κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο το οικονομικό κομμάτι της ζωής σας, με την έννοια πόσα βγάζω και πόσα χρειάζομαι για να ζω άνετα, όσο και το κομμάτι των προσωπικών σας αξιών θα κρατήσουν το μυαλό και την καρδιά σας σε εγρήγορση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας, τόσο οι κοινωνικές, όσο και οι προσωπικές θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε και ως εκ τούτου να αποφασίσετε τι δρόμο θα ακολουθήσετε με τους όποιους άλλους της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Το επαγγελματικό σας περιβάλλον μοιάζει με καζάνι που βράζει αυτές τις μέρες. Τόσο οι εργοδότες σας, όσο και οι συνάδελφοί σας ζητούν από εσάς να δώσετε τα μέγιστα. Προσοχή γιατί καραδοκεί και η υπερκόπωση.

Πηγή: Myastro.gr