Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
- 1 κ. σ. κάρυ σε σκόνη
- 1 κ. σ. μείγμα γκαράμ μασάλα
- 1 κ. σ. σκόνη τσίλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
- 3/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 2/3 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- Κόλιανδρο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1Τοποθετήστε σε μία γάστρα το κοτόπουλο.Βήμα 2Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.Βήμα 3Ρίξτε τη σάλτσα στο κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά για να πάει παντού το μείγμα.Βήμα 4Κλείστε την γάστρα και σιγοψήστε για περίπου 4 ώρες.Βήμα 5Σερβίρετε με ρύζι και γαρνίρετε με κόλιανδρο.