Αμυγδαλωτά μπισκότα.

Υλικά

Για 4-6 άτομα


3 φλιτζάνια θρυμματισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου

3 ασπράδια αυγών
1 φλιτζάνι αμύγδαλο φιλέ
΄Αχνη ζάχαρη για πασπάλισμα


Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.

Σε ένα μεγάλο μπολ , ανακατέψτε μαζί την θρυμματισμένη αμυγδαλόψιχα , τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα αμύγδαλου . Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία ζύμη.

Στη συνέχεια με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνετε τη ζύμη και πλάθετε σε μπισκότα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Τοποθετείτε στη λαδόκολλα και πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ.
Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 -15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.   govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων