Δημοσιογραφικά payroll...

Είναι εύκολο να το υποψιάζεσαι, δύσκολο να το λες ανοικτά και δυσκολότερο να το αποδείξεις. 

Υπάρχουν μυστικά κονδύλια στο χώρο των αθλητικών δημοσιογράφων; Η πιάτσα αν δεν βοά, τουλάχιστον ψιθυρίζει για...ορισμένους οι οποίοι όχι μόνο χρωματίζονται συλλογικά (κατανοητό ως ένα σημείο) αλλά εκτίθενται ως «σωματοφύλακες»  με ανοικτές ή συγκεκαλυμμένες.. τοποθετήσεις. Και οι οποίοι, όπως έχουμε ξαναπεί, διαμορφώνουν –ή προσπαθούν να διαμορφώσουν Κοινή Γνώμη.

Είναι δυνατόν όμως, πέρα από τα «λόγια του γραφείου» να υπάρχουν καταστάσεις κρυφά μισθοδοτούμενων δημοσιογράφων από ιδιώτες; Αν και η πιάτσα το συζητάει, προσωπικά το βρίσκουμε δύσκολο να υπάρχουν περιπτώσεις με απευθείας μισθοδοσία. Πλαγίως και εμμέσως, βέβαια, ο καθένας που «στρατεύεται» μπορεί να έχει τα τυχερά του. 

Δηλαδή μια πρόσληψη, μια θέση, μια εξυπηρέτηση. Ωστόσο,  πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έκανε ευθέως λόγο για δυνητική χρήση του payroll. Στη μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο All Star Basket (τεύχος Μαρτίου) απαντώντας στο ερώτημα «Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σας τα χρόνια που είστε στην ομάδα;» είπε:

«Πολλά τα λάθη… Το μεγαλύτερό μου ήταν η αντίδρασή μου στον Σπανούλη. Και ότι δεν έχω σε payroll τους “μπασκετικούς” δημοσιογράφους ώστε να μην εκνευρίζομαι όταν παίρνουν τον κουβά με τη λάσπη».

Άραγε άλλοι παράγοντες -και όχι μόνο του μπάσκετ- θα μπορούσαν να έχουν δημοσιογράφους στο payroll; Είπαμε, εύκολο να το υποψιάζεσαι χωρίς χειροπιαστά στοιχεία, δύσκολο να το αποδείξεις. Όλα τα άλλα είναι για συζητήσεις μεταξύ μας. Ορισμένες φορές, μάλιστα, με υπερχείλιση δηλητηρίου που, βεβαιωμένα, υπάρχει στο δόντι τού σιναφιού.

harddog-sport.blogspot.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων