Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 ο Άρης από τις 11° 00’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στις 11° 00’ του Ταύρου. Η όψη αυτή θα μας προκαλέσει να αφήσουμε την ζώνη ασφαλείας μας και να ρισκάρουμε καθώς πολλά δεδομένα μας θα ανατραπούν, είτε μιλάμε για επαγγελματικές σχέσεις, είτε μιλάμε για φιλίες, είτε μιλάμε για προσωπικές σχέσεις, κλπ.

ΚΡΙΟΣ

Η γενικότερη αίσθηση που έχετε είναι ότι εξαιτίας κάποιων εξωγενών παραγόντων έχετε μείνει ανενεργοί εδώ και αρκετό καιρό και έχετε μάλλον μουδιάσει. Η ανάγκη να ξεμουδιάσετε, λοιπόν, θα σας ωθήσει να δραστηριοποιηθείτε και να προβείτε σε κάποιες τολμηρές, επαγγελματικής φύσης κυρίως, κινήσεις που έχουν την δυναμική να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε άνθρωποι των γρήγορων αποφάσεων και ότι προτιμάτε να κινήστε εκ του ασφαλούς. Με την όψη όμως αυτή, θα κάνετε κάποιες παρορμητικές κινήσεις και συγκεκριμένα κάποιες συμφωνίες που θα ξαφνιάσουν ακόμα και εσάς. Έτσι, με τον τρόπο αυτό θα αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και θα ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι κατά βάθος είστε άνθρωποι που αρέσκεστε στο να ρισκάρετε, άσχετα αν οι καταστάσεις που βιώνετε σας έχουν αναγκάσει να το ξεχάσετε. Θα έχετε λοιπόν μια υπέροχη ιδέα που θα σας επιτρέψει να ανατρέψετε ευχάριστα το σκηνικό της οικονομικής σας πραγματικότητας αλλά και να ζήσετε ένα πολύ δυνατό έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και είστε άνθρωποι που δεν ανοίγεστε εύκολα στους άλλους, με την όψη αυτή θα αισθανθείτε την ανάγκη να πλησιάσετε πιο κοντά ανθρώπους τους οποίους ενδεχομένως να γνωρίσετε κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικά να κάνετε νέες γνωριμίες. Επίσης, ίσως δεχθείτε και μια πρόταση για κάποια συνεργασία.     ΛΕΩΝ

Βαρετή καθημερινότητα; Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε καθώς οι ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αν και θα είναι ευχάριστες, θα σας αναγκάσουν να βγείτε στην δράση και να αναλάβετε να προωθήσετε την δουλειά σας ή να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες ή, γενικά, να κάνετε πράγματα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας, και μάλιστα ο απρόσμενος, θα σας χτυπήσει την πόρτα και εσείς δεν έχετε παρά να την ανοίξετε. Το ότι θέλετε να παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους ως απρόσιτο συναισθηματικά συμβαίνει γιατί κατά βάθος φοβάστε τα δυνατά σας συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να φοβάστε, τουναντίον «αδράξτε τη μέρα» στην ερωτική σας ζωή και αφήστε την δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια είναι συνήθως πηγή χαράς και ασφάλειας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να γίνει και πηγή εσωτερικής αναταραχής, πίεσης και προβλημάτων. Αυτά τα προβλήματα, με την όψη αυτή, καλείστε να αντιμετωπίσετε και φυσικά να βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να τα λύσετε ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτά αφορούν κάποια καθαρά οικονομική δραστηριότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο μάτι του «κυκλώνα» καθώς θα θελήσετε να κάνετε την ανατροπή και να διεκδικήσετε, με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που είχατε συνηθίσει τους άλλους, αυτά που επιθυμείτε. Καινούργια πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σας με την μορφή νέων επαγγελματικών συνεργασιών ή ακόμα και προσωπικών σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την περίοδο μοιάζει σα να έχετε δεχθεί ενέσεις αισιοδοξίας και, όχι μόνο βλέπετε εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, αλλά κάνετε και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να τα φέρετε στα νέα μέτρα και σταθμά σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε κάποιο επαγγελματικό βήμα, ανατρεπτικό από τη μια, αλλά άκρως θετικό για τα οικονομικά σας από την άλλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τολμηροί μπορεί να μην φαίνεστε στους άλλους, αλλά κατά βάθος είστε. Φτάνει να έχετε στόχο που θα σας γεμίζει δύναμη και όρεξη να παλέψετε με τα θηρία. Με αυτή λοιπόν την όψη, ο στόχος σας μπορεί να είναι ένας έρωτας που σας έχει αναστατώσει την ζωή ή ένα καινούργιο δημιουργικό, ακόμα και επαγγελματικό, σχέδιο το οποίο θα σας επιτρέψει να αιφνιδιάσετε τους άλλους και να φτάσετε στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμήστε να ονειρευτείτε, τολμήστε να γνωρίσετε, τολμήστε να γίνετε αυτό που ήσασταν πλασμένοι να γίνετε αλλά οι συνθήκες δεν σας το είχαν επιτρέψει. Κυρίως όμως τολμήστε να αφήσετε πίσω σας τα συναισθηματικά και ψυχικά βαρίδια και να βρεθείτε με ανθρώπους που σας αναβιβάζουν πνευματικά και σας κάνουν να πιστεύετε ότι καμιά φορά η οικογένεια δεν είναι μόνο οι εξ αίματος συγγενείς μας αλλά οι άνθρωποι της καρδιάς μας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα αφήσετε πίσω τον παλιό καλό και κλειστό εαυτό σας και θα κινήσετε για νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες, καινούργιες δραστηριότητες και ολοκαίνουργιες φιλίες. Η κοινωνική σας ζωή θα ανατραπεί ευχάριστα και εσείς θα έχετε την ευχαρίστηση να βρείτε ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζεστε για να νιώσετε όμορφα οι οποίοι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Πηγή: myastro.gr