Έπεσαν οι μάσκες: Ο Γιώργος Τσίπρας θέλει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο ξάδελφος του Αλέξη έριξε «φως» στις πολιτικές διεργασίες που λαμβάνουν μέρος στο παρασκήνιο

Θετικός στο ενδεχόμενο μελλοντικής συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και με το ΚΙΝ.ΑΛ. εμφανίζεται ο Γιώργος Τσίπρας! Μία δήλωση που ρίχνει «φως» στις έντονες πολιτικές διεργασίες που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στο παρασκήνιο. Μία δήλωση με την οποία πέφτουν, ουσιαστικά, οι μάσκες.

Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα; Ερωτηθείς για το εάν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα, για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στον χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο».

Ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε και αν θα μπορούσε το ΚΙΝ.ΑΛ. να αποτελέσει έναν αξιόπιστο κυβερνητικό εταίρο. «Οι δυνατότητες συνεργασίας δεν αποκλείονται. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, άρα μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Από εκεί και πέρα, για εμάς εχθρός δεν είναι το ΚΙΝ.ΑΛ., αντίπαλος πολιτικός δηλαδή είναι αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση της Ν.Δ. Και να σας το πάω και παραπέρα, δεν θεωρούμε αντίπαλο ούτε καν ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς όσο δεν είναι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, εδώ υπάρχει μια πολιτική που δεν έχει μέλλον, πέρα από τη χώρα, ούτε για τη Ν.Δ. δεν έχει μέλλον».                WWW.NEWSBREAK.GR