Επίθεση κατά καθηγήτριας: Σοκαριστική περιγραφή για τον άνδρα που προσπάθησε να τη ναρκώσει

Μαρτυρία όσον αφορά στην επίθεση που δέχθηκε καθηγήτρια στο Ηράκλειο Αττικής από άγνωστο, ο οποίος της έκλεισε στόμα και τη μύτη με ένα βρεγμένο πανί σε μία προσπάθεια να τη ναρκώσει.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας την ώρα που η γυναίκα είχε μπει στο όχημά της και ο δράστης άνοιξε την πόρτα αυτού και επιχείρησε να τη ναρκώσει.

Η γυναίκα αντέδρασε και ο δράστης έφυγε από το σημείο, φοβούμενος και από τις φωνές της.

Καθώς έφευγε, του έπεσε το πανί, αλλά ένα δεύτερο άτομο, που την προσέγγισε με το πρόσχημα ότι ήθελε να τη βοηθήσει, το πήρε και έφυγε.

Τι λέει μάρτυρας

Στον ΑΝΤ1 μίλησε μία περίοικος της περιοχής, η οποία βρέθηκε κοντά στο θύμα λίγο μετά την επίθεση.

Η κ. Λένα Τένιου ανέφερε πως η γυναίκα «μας είπε πως ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να φύγει, ένας άνδρας της άνοιξε την πόρτα, της έβαλε ένα μαντήλι στην μύτη με ένα υγρό και προσπάθησε να την βγάλει έξω από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς πρόλαβε να αντιδράσει και ο άνδρας έφυγε».

Μετά τη φυγή αυτού, όπως συμπλήρωσε, «την πλησίασε ένας δεύτερος άνδρας, δήθεν για να την βοηθήσει, ο οποίος γρήγορα όμως απομακρύνθηκε από το σημείο και μετά διαπιστώθηκε πως έλειπε και το πανί με το υγρό που είχε αφήσει πίσω του ο πρώτος άνδρας».                  www.in.gr