Σουφλέ με κάστανα Με υπέροχο άρωμα και γεμάτη γεύση

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 φλιτζάνι πουρέ κάστανο
  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 4 ασπράδια από μεγάλα αυγά
  • 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μπράντι
  • 4-6 μαρόν γλασέ, κάστανα ζαχαρωμένα (προαιρετικά)            

    Εκτέλεση

  • Χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη για πέντε περίπου λεπτά ενώ σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κάστανο, το μπράντι και την κρέμα γάλακτος.
  •  Στη συνέχεια, προσθέτετε τη σοκολάτα και τους κρόκους ανακατεύοντας.
  • Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και αναμειγνύετε στο μείγμα με τα κάστανα.
  • Αδειάζετε σε σκεύος του σουφλέ βάζοντας από επάνω τα ζαχαρωμένα κάστανα.
  • Ψήνετε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων